Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupa românească Hteththemeth pune în scenă spectacolul-concept ”Best Worst Case Scenario”

Trupa românească Hteththemeth va pune în scenă spectacolul-concept ”Best Worst Case Scenario” într-o nouă abordare, alături de cele patru fete talentate care alcătuiesc trupa 4Tune Quartet.

Show-ul se va baza pe albumul ”Best Worst Case Scenario”, care va fi, însă, completat cu elemente ale muzicii de cameră.

”Povestea căderii și transformării lui Hteththemeth, din arhanghel în revelator al unor noi sentimente și trăiri, va fi narată muzical și scenic, într-un ultim set special de concerte în care albumul conceptual va fi prezentat în întregime.” - spun cei de la Hteththemeth.

Turneul va avea loc astfel:

-► 10 martie: Club Quantic, București -► 16 martie: Rockstadt, Brașov -► 24 martie: Flying Circus, Cluj-Napoca

Citește și
Breathelast
Interviu cu Mihai de la trupa Breathelast: ”Fiți serioși cu ceea ce faceți!”

Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook a trupei Hteththemeth.

Invitat special în acest mini-turneu, trupa brașoveană 4Tune Quartet este un proiect muzical deosebit, care, arată o nouă față a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră, într-un aranjament tipic unui cvartet clasic.

În aceste trei concerte, 4Tune Quartet va completă paleta de culoare muzicală și conceptuală a albumului „Best Worst Case Scenario” ”în cea mai elaborată punere în scenă a acestuia”.

@CristianMatei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult