Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Un nou sistem de pardoseală în România: pardoseli turnate din plută naturală, destinate locurilor de joacă

Pe piața pardoselilor din România a fost introdus un sistem revoluționar, destinat amenajării locurilor de joacă.

Sistemul Corkeen Play Original, realizat din plută naturală 100%, a fost implementat în țara noastră anul acesta, reprezentând alternativa eco-friendly pentru amenajarea spațiilor de recreere.

Sistemul inovator a fost adus în țara noastră printr-un parteneriat bazat pe exclusivitate, semnat între compania Indfloor Group (companie de referință pe piața soluțiilor de pardoseli din România) și Corkeen by Amorim, companie din Portugalia, renumită pentru extragerea și prelucrarea plutei naturale.

Corkeen Play Original, nu doar că redefinește standardele de confort și siguranță, ci și un nou etalon în ceea ce privește sustenabilitatea și impactul ecologic al materialelor utilizate în construcții.

Pluta naturală, un material de viitor

Pluta naturală este cunoscută pentru proprietățile sale ecologice, fiind un material regenerabil obținut prin recoltarea scoarței stejarului de plută, fără a afecta sănătatea copacului. Acest proces de recoltare se poate repeta la fiecare 9-12 ani, ceea ce face ca pluta să fie una dintre cele mai sustenabile resurse naturale.

Pardoselile turnate din plută naturală oferă o serie de avantaje imbatabile, care le fac ideale pentru amenajarea locurilor de joacă sau a altor spații de recreere, din spații rezidențiale sau domeniul public. Datorită proprietăților sale de absorbție a șocurilor și a caracterului non-toxic, acest tip de pardoseală asigură un mediu sigur și confortabil pentru utilizatori.

Corkeen Play Original, emisii negative de carbon

Indfloor Group a fost întotdeauna cu un pas înainte în domeniul pardoselilor, iar introducerea acestui nou sistem de pardoseli din plută naturală nu face excepție. Instalarea acestui tip de pardoseală este un proces specializat, iar Indfloor Group are expertiza necesară pentru a garanta o implementare impecabilă. Parteneriatul exclusiv încheiat între Indfloor Group și Corkeen by Amorim oferă beneficiarilor posibilitatea de a readuce natura în mjlocul jocului, punând mai presus de toate calitatea și siguranța în spațiile amenajate cu plută naturală.

De ce pardoseli din plută naturală?

Ecologie și Sustenabilitate

Pardoselile turnate din plută naturală au un impact minim asupra mediului, contribuind la conservarea resurselor naturale și reducerea amprentei de carbon.

Durabilitate și Rezistență

Aceste pardoseli sunt extrem de rezistente la uzură și intemperii. Suprafețele amenajate cu plută naturală păstrează o temperatură optimă chiar și în zile toride, au excelente proprietăți drenante și sunt durabile în timp.

Siguranță și Confort

Datorită capacității sale de a absorbi șocurile, sistemul din plută naturală Corkeen Play Original oferă o suprafață sigură, extrem de confortabilă la atingere, ideală pentru locuri de joacă și spații unde siguranța este o prioritate.

Estetică naturală

Pluta oferă un aspect natural și elegant, integrându-se perfect în orice tip de decor sau arhitectură.

Proiecte pilot și testimoniale

Primele proiecte pilot realizate de Indfloor Group cu Corkeen Play Original - pardoseli turnate din plută naturală - au fost deja implementate în diverse locații din România. Primul proiect Corkeen Platy Original a fost implementat în București (sector 6), iar cel de-al doilea, în cadrul parcului de aventură Brambura Park (Casa Întoarsă) din Valea Avrigului, Sibiu. Clienții au apreciat în mod deosebit confortul oferit de aceste pardoseli, precum și aspectul lor estetic plăcut și durabilitatea.

Pardoselile turnate din plută naturală reprezintă viitorul în amenajările interioare și exterioare, iar Indfloor Group este partenerul de încredere pentru instalarea acestora în România. Cu o combinație unică de sustenabilitate, durabilitate și confort, aceste pardoseli sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă un plus de valoare și ecologie spațiului lor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult