Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Swiss Clinics lansează campania „Back to your Best Self”

Luna septembrie aduce momente speciale pentru toate persoanele care își doresc să revină la cea mai bună versiune a lor.  

Swiss Clinics lansează campania "Back to your Best Self", o inițiativă dedicată redescoperirii frumuseții autentice și bunăstării personale.

În cadrul campaniei din această toamnă, clinica oferă o serie de pachete promoționale atractive pentru diverse proceduri de estetică medicală și îngrijire personală și diverse workshop-uri și evenimente exclusive pentru comunitatea Swiss Clinics.

Ca parte a campaniei, Swiss Clinics vă invită să participați la o sesiune de coaching, susținută de Gabriela Gheorghe, coach renumit în domeniul dezvoltării personale și frumuseții interioare. În cadrul acestor sesiuni, Gabriela va explora tema „Frumusețea autentică” subliniind importanța unei conexiuni armonioase între exteriorul și interiorul nostru. Pe 27 septembrie, începând cu ora 13:00, vă invităm la Swiss Clinics, str. Aleea Țibleș, nr. 45, pentru un eveniment dedicat frumuseții și echilibrului. Veți descoperi perspective valoroase despre cum vă puteți cultiva un stil de viață echilibrat și sănătos, completând tratamentele estetice cu obiceiuri zilnice sănătoase. Alături de business coach-ul Gabriela Gheorghe, vei explora cum să integrezi obiceiuri sănătoase alături de tratamente estetice de ultimă generație, pentru a atinge cea mai bună versiune a ta.

Pachete promoționale exclusive

Pentru a completa această experiență, Swiss Clinics îți pune la dispoziție trei pachete special concepute, la prețuri promoționale

PACHET LADY LOOK

0,5 ml Nexfill buze (conturare + hidratare) Ștergerea ridurilor în 3 zone Preț special: 1490 LEI (reducere de la 2225 LEI)

PACHET LADY GLOW

Mezoterapie Volite Ștergerea ridurilor în 3 zone Preț special: 2099 LEI (reducere de la 3100 LEI)

PACHET LADY DEEP TREATMENT

Dermapen pentru față Mezoterapie gât, decolteu și mâini Preț special: 2000 LEI (reducere de la 2250 LEI)

???????????????????????????????????????? ????????????????

· 1 ml de acid hialuronic

Preț special: 895 LEI (reducere de la 1,400 LEI)

Pe lângă pachetele promoționale, participanții vor fi întâmpinați cu cadouri ce vor conține produse de îngrijire și multe alte surprize plăcute. Este ocazia perfectă să vă răsfățați.

Locurile sunt limitate, așa că vă invităm să vă rezervați locul pentru acest eveniment special. Contactați-ne la 0219093 pentru a vă înscrie și pentru a vă bucura de acest eveniment plin de frumusețe și echilibru.

Swiss Clinics – Arhitects of you

Swiss Clinics este unul dintre cele mai mari lanțuri de clinici existent în peste 40 de orașe din România, dedicat oferirii de servicii medicale estetice de calitate. Swiss Clinics, un jucător de top în industrie, se concentrează pe medicina estetică, atât minim invazivă, cât și chirurgicală, dermatologie, stomatologie, ginecologie și o divizie specializată pentru bărbați. Utilizând cele mai noi tehnologii și cele mai eficiente proceduri medicale, experții Swiss Clinics se asigură că sănătatea și frumusețea pacienților sunt prioritare. Medicii sunt arhitecții schimbării, iar schimbarea este abordată la cele mai înalte standarde pentru ca parteneriatul dintre medic și pacient să creeze cele mai bune rezultate.

Valorile companiei sunt empatie, perseverență și responsabilitate. În cadrul clinicilor, pacienții au parte de cele mai bune condiții în care să aibă loc transformarea lor. Cu o echipă de specialiști experimentați și o abordare centrată pe pacient, experții Swiss Clinics oferă soluții personalizate și experiențe unice transformatoare, ce răspund nevoilor și dorințelor pacienților, atât în prezent, cât și în viitor. Pentru mai multe informații despre Swiss Clinics sau pentru a rezerva o consultație, vă rugăm să vizitați site-ul www.swissclinics.ro sau să îi contactați direct la 021 9093 sau e-mail: contact@swissclinics.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult