Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Superliga: Avancronica etapei a unsprezecea

După debutul aproape perfect al campioanei României din Europa League, 4-1 cu campioana Letoniei, ne îndreptăm atenția spre campionatul intern.

După ce în etapa trecută am avut nu mai puțin de șase rezultate de egalitate cu puține goluri, sperăm la meciuri mai spectaculoase în etapa 11 a Superligii.

Petrolul Ploiești – FC Hermannstadt, primul meci al etapei

Vineri avem primul meci, între două echipe, Petrolul și Hermannstadt, aflate la mijlocul clasamentului cu 15 respectiv 13 puncte care se pare că vor avea un sezon liniștit. Apoi seara, una din revelațiile sezonului, Dinamo o va primi „acasă” pe FC Botoșani, echipă clasată pe penultimul loc, și speră că se va menține și mai mult timp la vârful clasamentului.

Trei meciuri sâmbătă

Ziua începe cu vizita liderului „U” Cluj la Iași, echipă care pare în revenire după schimbarea antrenorului, și continuă cu CFR – UTA. Seara, poate cel mai interesant duel al etapei, Rapid va încerca să obțină cât mai mult în fața propriilor fani din dificilul meciul cu Oțelul Galați, locul 2 cu un meci mai puțin. Oțelul este neînvinsă în campionat iar Rapid încă nu a câştigat în Giulești în acest sezon al Superligii.

Ziua de duminică începe cu vizita Farului la ultimul loc, Gloria Buzău, iar seara FCSB merge la Sepsi. Ambele echipe au nevoie mare de puncte și ne așteptăm la un meci cu goluri.

Luni, Universitatea Craiova, una din candidatele la titlu, joacă acasă cu Unirea Slobozia, locul 11, și speră să se apropie mai mult de primul loc după câteva meciuri mai puțin reușite.

Program complet:

Vineri: Petrolul Ploiești - FC Hermannstadt, Dinamo București - FC Botoșani

Sâmbătă: Poli Iași - "U" Cluj, CFR Cluj - UTA Arad, Rapid București - Oţelul Galaţi

Duminică: Gloria Buzău - Farul Constanța, Sepsi - FCSB

Luni: Univ. Craiova - Unirea Slobozia

Decizie ONJN nr. 840/25.04.2023

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult