(P) Parfumul tău nu persistă? Află care sunt cele 5 trucuri pe care le poţi încerca!
Nu este un secret faptul că esențele tari se găsesc în sticluțe mici, iar în cazul acestui izvor istoric, teoria este confirmată.
Cu toate acestea, în zilele noastre, s-au găsit și regăsit o mulțime de tehnici noi de prezervare a parfumului și a apei de toaletă pe durata întregii zile, pentru ca tu să te bucuri de mireasma preferată pentru mai mult timp.
Iată câteva tehnici simple pentru a te bucura de parfumul preferatAlegeți zonele potrivite pe piele
Nu toate zonele corpului sunt la fel de bune pentru aplicare. Veți dori să alegeți zone care emit mai multă căldură, cum ar fi punctele de impuls precum și acele porțiuni în care parfumul se poate îmbina în mod natural pe măsură ce se instalează. Cele mai recomandate sunt: gâtul, decolteul și zonele în care venele sunt cele mai apropiate de suprafața pielii, cum ar fi pulsul mâinii și al gâtului, pliul superior al cotului, partea din spate a genunchiului sau în spatele urechii.
Puteți încerca, de asemenea, să folosiți zone mai neobișnuite, cum ar fi spatele, mâinile, gambele și chiar gleznele.
Aplicați straturi succesive de parfum în diferite forme pentru a obține cea mai bună aromă
Vă puteţi spăla cu un gel de duș urmat de un deodorant parfumat. Folosirea unei baza de extract de parfum cu 30 de minute după prima aplicare a parfumului, poate face minuni în ceea ce privește persistența lui. PRO TIP: adăugați o apă de toaletă de la Sabon pentru a întări și extinde efectul duratei parfumului.
De asemenea, este recomandata achiziționarea unei loțiune de corp cu miros neutru și adăugarea a 3-4 picături din aroma dumneavoastră preferată.
Pulverizați direct pe haine
Nu este un secret faptul ca temperatura ajută la activarea parfumului; căldura naturală a corpului vă va încălzi îmbrăcămintea, ceea ce va activa particulele miresmatice. Folosiți acest lucru în avantajul dvs. pulverizând parfum pe îmbrăcăminte.
Aplicarea în jurul zonei gulerului unei cămăși sau a unei rochii este un loc strategic, deoarece această porțiune de îmbrăcăminte acoperă punctele cele mai calde ale pielii. De altfel, dacă te pasionează subiectul în profunzime, poţi afla printr-un click aici şi care este parfumul potrivit în funcţie de personalitatea dumneavoastră.
Aveți grijă să nu exagerați
Știm că avem tendința de a ne obișnui cu ușurință cu mirosul unui parfum, deci uneori există tendinţa de a exagera în distribuirea cantităţii de parfum, lucru care devine copleşitor pentru persoanele din jur.
Alte sfaturi:
· Iarna, când aerul este uscat și rece, se recomandă parfumuri puternice, iar pentru lunile calde, un parfum ușor de vară cu arome de ierburi proaspete, citrice și flori.
· Când este frig și purtați un tricou / jachetă, pulverizați parfum şi pe jacheta pentru a nu acoperi mirosul din partea de sus!
· Regula generală ar trebui să fie: dimineața și la prânz se potrivesc parfumuri ușoare, florale, proaspete și verzi. La amurg și la ora cocktailului, puteți folosi un stil romantic și senzual.
· Aveți un parfum pentru „seară” sau „ocazii speciale”: pentru teatru, operă, nunți și alte evenimente speciale.
· Aveți un parfum pentru diferite ocazii: pentru muncă, cumpărături, antrenamente sportive, chiar și petreceri în aer liber.
Având în vedere cele prezentate, ţine cont de toate aceste sfaturi şi te vei putea bucura de mireasma ta favorită pe tot parcursul zilei!