Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Paid Analytix: Oferim o analiză gratuită a proceselor de plăți pentru primele 5 firme aplicante din România

Compania Paid Analytix, specializată în securizarea plăţilor companiilor făcute către furnizorii sau partenerii acestora, oferă o analiză gratuită firmelor româneşti care vor să testeze securitatea propriilor procese de plăţi.

În cadrul acestei analize, firmele vor putea descoperi eventuale pierderi, vor înţelege cauza acestor pierderi, precum şi posibilităţile de remediere. Odată detectate aceste pierderi, companiile vor putea recupera sume de bani pe care nici măcar nu le-au ştiut pierdute prin diverse tipuri de erori sau fraude.

“Am hotărât să oferim gratuit această analiză pentru a creşte awareness-ul asupra acestei probleme, necunoscute mai ales pe piaţa din România,” spune Radu Fertonea, directorul societăţii Paid Analytix.

“Lucrăm deja cu organizaţii foarte importante şi suntem siguri că putem ajuta câteva firme româneşti, mai ales în această perioadă când este nevoie de lichidităţi. Să realizezi că ai de recuperat bani de care nu ştiai poate fi o supriza frumoasă”, adaugă Radu Fertonea.

Analiza oferită de către Paid Analytix nu necesită un efort deosebit din partea clientului, din punct de vedere al IT-ului ori de alt fel.

“Tot ceea ce trebuie să facă o companie este să ne pună la dispoziţie un numari minim de date şi extrem de rapid soft-ul nostru va detecta plăţile suspecte, ajutat de modulul inclus de inteligenţă artificială”, spune Radu Fertonea.

De asemenea, Paid Analytix va pune la dispoziţia clienţilor un raport de analiză care poate fi ulterior folosit pentru remedierea problemelor operaţionale şi reducerea costurilor cauzate de pierderi, un raport extrem de valoros pentru elaborarea unei strategii viitoare de minimalizare a pierderilor.

“Cred că înainte ca o companie să încerce să-şi reducă costurile tăindu-şi cheltuielile din viitor, ar trebui să se mai uite o dată pe plăţile făcute în trecut şi să le securizeze pe viitor. S-ar putea să nu mai fie nevoie de măsuri atât de drastice,” este de părere Radu Fertonea.

Firmele interesate de această analiză pot aplica online pe site-ul www.PaidAnalytix.com.

Paid Analytix Global Solutions este o companie de IT din România specializată în deservirea de soluţii pentru identificarea diverselor tipuri de erori în plăţile societăţilor comerciale, în special cele medii şi mari. Soluţia Paid Analytix analizează în prezent pentru clienţii săi peste 1,5 milioane de tranzacţii în cuantum de aproximativ 20 miliarde de euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult