Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) NEI Divizia de Securitate a asigurat derularea în siguranţă a festivalului West Side Flower Fest 2024 din București

În perioada 31 mai - 2 iunie 2024, echipa NEI Divizia de Securitate a avut misiunea de a asigura securitatea și protecția festivalului West Side Flower Fest, desfășurat în Sectorul 6, în Parcul Drumul Taberei și pe Bulevardul Drumul Taberei.

Evenimentul a atras peste 150.000 de mii de vizitatori, oferind un spectacol impresionant de aranjamente florale gigantice, grădini tematice și activități pentru toate vârstele.

West Side Flower Fest 2024 a fost un eveniment de referință în calendarul cultural al Bucureștiului, adunând peste 100 de expozanți și comercianți. Printre atracțiile principale s-au numărat grădinile plutitoare pe lac, aranjamentele florale unicat și diversele activități educative și de divertisment pentru copii și adulți​.

Festivalul a inclus, de asemenea, spectacole de muzică live, ateliere de creație, conferințe pe teme de mediu și sustenabilitate, precum și momente artistice variate, de la dansuri clasice la flashmob-uri organizate de seniori și copii din Sectorul 6​.

Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a evenimentului, NEI Divizia de Securitate a mobilizat un total de 55 de agenți de securitate, care au patrulat constant zona, au gestionat accesul vizitatorilor și au asigurat protecția expozanților și a participanților. Echipa NEI Divizia de Securitate a colaborat strâns cu organizatorii festivalului și autoritățile locale pentru a implementa măsuri eficiente de securitate, menținând o atmosferă sigură și plăcută pentru cei peste 150.000 de participanţi ai celor 3 zile de eveniment.

“Implicarea NEI Divizia de Securitate în paza festivalului West Side Flower Fest ediţia 2024 subliniază angajamentul nostru de a oferi servicii de securitate de înaltă calitate pentru evenimente de toate dimensiunile. Mulțumim organizatorilor și autorităților din Sectorul 6 pentru încrederea acordată și ne bucură că au contat încă o dată pe noi pentru buna desfăşurare a acestui festival remarcabil”, a declarat Mihaela Neicu, vicepereşedinte NEI Holding.

În cadrul evenimentului a fost prezentă şi organizaţia Kids in Business, pe care Mihaela Neicu o susţine în calitate de ambasador şi mentor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult