Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Lenjerii de hotel: ghid pentru alegerea halatelor de baie și a prosoapelor

Succesul unui hotel depinde de capacitatea acestuia de a-l face pe oaspete să se simtă „răsfățat”.

Tot ceea ce este pus la dispoziție ar trebui să fie întotdeauna de o calitate excelentă. Pe lângă produsele din seturile de curtoazie, lenjeria de hotel trebuie să satisfacă și cel mai pretențios client.

Lenjeria pentru hoteluri și pensiuni include multe produse, de la lenjerie de pat până la produsele specifice pentru baie. În acest articol ne vom concentra pe halate hotel și prosoape.

A oferi doar ce este mai bun oaspeților noștri este esențial și pentru asta trebuie să investim în lenjerie de pat care arată atenție la detalii, deoarece atenția suplimentară va câștiga inimile celor care vă calcă pragul. Clientul este din ce în ce mai atent la fiecare aspect al experienței hoteliere și cu siguranță când vine vorba de halate și prosoape hotel bine făcute, moi și cu miros palcut acestea nu vor trece neobservate. Halate de baie: bumbac sau microfibră?

Halatele de baie pot fi din bumbac sau microfibră. Care sunt diferențele? Care este cea mai bună alegere pentru diferite structuri?

Bumbacul este cel mai folosit material pentru halate de baie și prosoape. Chiar și acasă, oaspeții au cel mai probabil un halat de baie din bumbac. În comparație cu halatele biodegradabile sau din microfibră, halatele de baie din bumbac sunt mai voluminoase și cântăresc mai mult. Dar sunt și mai calde, mai moi pe piele și oferă o senzație plăcută. Alături de o pereche călduroasă de papuci hotel, halatele de bumbac vor oferi un răsfăț extraordinar oaspeților hotelului.

Halatele de baie din microfibră sunt subțiri, odată pliate ocupă foarte puțin spațiu și se usucă foarte repede. Sunt confortabile și practice, dar nu la fel de moi.

Unele hoteluri optează pentru lenjerie de hotel din bumbac, altele pentru cea din microfibră. Unitățile de cazare care au piscină, de exemplu, vor preferă microfibra. Halatul de baie cântărește puțin, este extrem de ușor, nu este voluminos și permite oaspeților să nu-și îngreuneze geantă. Halatele de baie din bumbac pot fi albe sau colorate, neutre sau personalizabile, cu croială obișnuită sau glugă. Pentru a alege dintre aceste opțiuni ne putem baza pe preferințele și gusturile personale.

În ceea ce privește culoarea însă, atenție la combinații: halatul de baie ar trebui să se potrivească cu tonurile mobilierului din baie. Dacă aveți îndoieli, rețineți că albul nu greșește niciodată. Un halat de baie alb dă întotdeauna ideea de curățenie.

Prosoape din bumbac

Prosoapele de hotel ar trebui să fie toate din bumbac moale. După cum am spus, albul este o necesitate, dar chiar și prosoapele albastre transmit o imagine destul de elegantă și rafinată. Prosoapele de hotel pot fi neutre sau personalizabile cu broderie, toate realizate pentru a garanta cea mai bună calitate. Astfel de prosoape de calitate, special concepute pentru hotel, puteți găsi la sanito.ro.

Prosoapele vor transmite o imagine pozitivă a unității de cazare. Pentru asta trebuie să fie întotdeauna curate, bine pliate, moi și parfumate. Sectorul de spălătorie se va ocupa de păstrarea țesăturilor moi și proaspete și a culorilor strălucitoare grație celor mai buni detergenți pentru mașini de spălat rufe, pe care îi puteți achiziționa tot de la sanito.ro. Personalizarea ca strategie de marketing

Știm până acum că personalizarea este cea mai inteligentă modalitate de a obține o rentabilitate bună a imaginii fără a cheltui bani în plus pe publicitate. A avea logo-ul hotelului pe lenjeria hotelului oferă o idee absolut neprețuită de rafinament și atenție la detalii.

Clientul este din ce în ce mai atent la detalii și finisaje. Personalizarea este strategia câștigătoare de a promova brandul și unitatea de cazare. Este important să alegeți bine, având în vedere toate propunerile variate. Materialele și culorile se pot schimba, dar există un lucru care nu trebuie să lipsească niciodată: calitatea. A vă baza pe specialiștii din industrie este esențial pentru a face cea mai bună impresie oaspeților.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult