Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) HUAWEI pune „Nova” în Inovație

De la novus, novare și mai apoi innovare, inovația își are rădăcinile, etimologic vorbind, în limba latină, formându-se din alăturarea lui „in” (= în) și a lui „novare” (= a face ceva nou).

Nova, femininul lui novus, se folosea în latină pentru a caracteriza un lucru nou, nemaivăzut și nemaiîntâlnit. Lăsând lecția de latină la o parte și mutându-ne atenția pe HUAWEI și cel mai nou telefon inteligent lansat pe piață, nova 11 Pro, nu ne trebuie o cercetare prea aprofundată pentru a observa cât de potrivit a fost botezată nova inovație a gigantului tech.

Supercharge Turbo mode: ON

Telefonul cu cea mai rapidă încărcare a ecranului, ajungând la un ciclu complet de încărcare a bateriei în doar 20 de minute, nova 11 Pro vine la pachet cu o putere de încărcare 100W Turbo 2.0 a bateriei generoase de 4500 mAh. Deși suntem obișnuiți cu funcția supercharge care ne salva și în trecut telefoanele HUAWEI de descărcare prematură sau de timpi așteptați la încărcatul telefonului, nova 11 Pro duce încărcatul bateriei la nivelul următor. Primul motor de răcire într-un telefon inteligent vine acum ca o necesitate în inovația de la HUAWEI, având în vedere rapiditatea cu care trece și este și asimilat curentul în nova 11 Pro.

Inovație completată de tradiție sau tradiție completată de inovație?

Cu siguranță inovația stă la baza filosofiei nova 11 Pro, dar inovația și tradiția deopotrivă nu se opun, nici nu se contrazic, ci mai degrabă reprezintă două forțe complementare care conduc spre progres și dezvoltare. Deși inovează prin designul carcasei din piele vegană cu monogramă care oferă o adevărată experiență tactilă și vizuală, nova 11 Pro păstrează tradiția HUAWEI când vine vorba de rezistență și durabilitate. Emblematica sticlă Kunlun se găsește și în display-ul curbat OLED de 120Hz al celui mai nou telefon HUAWEI, crescându-i rezistența la căzături de până la 10 ori. Obținute prin condiții dure de testare, nova 11 Pro a primit 5 stele la certificatul de duritate de la Societatea Generală de Supraveghere din Elveția.

Tot tradițională sau cel puțin recurentă este și pasiunea HUAWEI pentru fotografie, unde nu a mai fost prea mult loc de inovație de data aceasta, nova 11 Pro fiind un telefon mai mult decât perfect pentru portrete. Cu o cameră duală de 60MP, zoom de la 0.7 x până la 5 x și senzor RYYB de 50MP, respectiv 8MP, fotografiile în condiții slabe de lumină și portretele vor atinge noi cote de performanță cu modurile Low Light Portrait, Intelligent Focusing și Portrait Blurring.

Un întreg ecosistem pentru viața ta digitală

nova 11 Pro întâmpină utilizatorii cu AppGallery, un întreg ecosistem de aplicații, din peste 18 categorii diferite: aplicații bancare, bancare, de orientare, de monitorizare a sănătății, de socializare, de modă, știri, editare foto-video, călătorii și jocuri.

Este greu să ne închipuim o zi din anul 2023 în care să nu folosim măcar o aplicație mobilă, de aceea dacă ești fan shopping, poți descărca în telefonul tău Nova 11 direct din AppGallery aplicații precum Shein, Aboutyou, Profi, Carrefour sau Auchan. Primele două specificate sunt perfecte pentru achiziția de haine, încălțăminte, accesorii și diverse alte obiecte pentru uz personal sau pentru acasă, fie că ești în căutare de prețuri bune sau dacă îți dorești diverse branduri. Aplicațiile supermarketurilor te ajută să comanzi online tot ce ai nevoie, fără să mai treci pe la magazin, sau îți poți salva cardul de fidelitate în aplicație și îl scanezi direct de pe telefonul nova 11 ori de câte ori ești la casă pentru plată. Sunt la îndemâna ta aplicații precum TikTok, Telegram, Snapchat, Tinder sau Tazz.

Peste 500 de milioane de utilizatori HUAWEI folosesc deja zilnic AppGallery, cel de-al treilea ecosistem de magazin online din lume. Cu peste 200 de mii de oferte sunt disponibile în AppGallery, posesorii de Nova11 se pot bucura în siguranță de un sistem avansat de protecție și verificare a datelor în 4 etape, cu verificare a recenziilor și a dezvoltatorilor de aplicații. Pentru că HUAWEI pune pe primul loc relația cu clienții săi, în AppGallery se găsesc numeroase oferte și vouchere promoționale la serviciile oferite de aplicații, spre exemplu coduri de discount la aplicații de taxi.

Dacă Inovația este intersecția dintre invenție și tradiție, după spusele lui Glenn Llopis, speaker faimos și consultant în afaceri și leadership, nova 11 Pro trebuie să fie intersecția dintre inovație și HUAWEI. Ridică nivelul celui mai folosit gadget din viața ta de zi cu zi și precomandă acum nova 11 Prode pe HUAWEI Store.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult