Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Genway Romania participă la RoEnergy - Târgul României pe Energii regenerabile & Eficiență energetică, de la Timișoara

Genway Romania

Târgul RoEnergy România, este promotor tradițional de energii regenerabile si eficiență energetică în Sud-Estul Europei, organizează anual expoziții în locații cheie din România, devenind un cunoscut organizator de evenimente din domeniul energiei regenerabile din țara noastră.

Organizează anual expoziții în locații cheie din România, devenind un cunoscut organizator de evenimente din domeniul energiei regenerabile din țara noastră.

Vrei să treci la energia verde și să montezi un sistem cu panouri fotovoltaice? Specialiștii Genway Romania, companie cu experienta de peste 32 de ani în sisteme electrice și electronice te asteaptă la standul numărul 32, cu informații importante despre structura unui sistem fotovoltaic, pașii ce trebuie urmați pentru implementarea proiectului, de la alegerea corectă a panourilor fotovoltaice si a invertorului potrivit până la obținerea certificatului de racordare în vederea injectării în rețea a surplusul de energie.

Pe langă reduceri si cadouri speciale pentru vizitatori, organizatorii au pregatit trei zile de experiente inedite si workshop-uri la RoEnergy South-East Europe în perioada 4 - 6 Octombrie 2023, la Pavilion Expovest ( Hotel Senator ), Calea Lugojului, nr.7, Ghiroda, jud. Timiş.

Conform datelor vehiculate în piaţă, la sfârșitul lunii aprilie 2023 în România erau peste 63.000 prosumatori, cu o putere instalată de 753 MW. Estimarea pentru sfârșitul lunii iunie este de peste 900 MW, iar pentru sfârșitul anului 2023 se estimează un număr de peste 100.000 prosumatori. O contribuție majoră la atingerea acestor cifre a constinuit-o programul Casa Verde gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu ce a susținut o subvenție de 20.000 de lei pentru fiecare persoană fizică înscrisă în acest program care și-a instalat un sistem fotovoltaic de minim 3kW.

Grupul Genway este partener, service autorizat și distribuitor pentru: Fronius, Huawei, Ja Solar, Trina Solar, BYD și SunTree,este participant activ ca proiectant si instalator în cadrul proiectelor CasaVerde, ElectricUP, StartUP, PNRR încă de la primele ediții. Avem o echipă de consilieri tehnici, instalatori sisteme fotovoltaice, ingineri instalații electrice, electricieni autorizați ANRE, pregătită să răspundă la provocările oricărui proiect.

Anul trecut s-a dat în folosintă primul sistem fotovoltaic plutitor instalat pe mare, realizat în România, în portul Constanța, proiect cu multe provocari finalizate cu succes datorită echipelor Genway Romania.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult