Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) De ce o firmă de transport marfă trebuie să fie un partener de cursă lungă?

Indiferent ce produse aveți de transportat și care este punctul de plecare sau destinația pentru acestea, aveți nevoie de serviciile unei firme de transport marfă profesioniste și cu o experiență îndelungată.

Numai astfel, aveți garanția că marfa dumneavoastră va ajunge în siguranță, în cel mai scurt timp și la un preț corect.

În continuare, vă vom arăta care sunt aspectele de care trebuie să țineți cont când faceți o astfel de alegere și care sunt criteriile care vă asigură că ați luat decizia corectă.

În primul rând, o astfel de firmă de transport marfa trebuie să fie un partener de cursă lungă, atât la propriu, cât și la figurat.

Spre exemplu, compania Volsped, care oferă servicii de transport și mutări naționale și internaționale încă din anul 2007, are chiar acest slogan: "A partner for a long journey".

De-a lungul existenței sale, aceasta a facilitat transportul a nu mai puțin de 700.000 de tone de marfă, pe o distanță totală de peste 60,3 milioane de kilometri.

Parteneriatul este, însă, unul de cursă lungă și în ceea ce privește stabilitatea, întrucât 70% dintre clienți apelează din nou la serviciile acestei firme, în mai puțin de 3 ani de la primul contact.

Totuși, ce anume transformă o firmă de transport marfă într-una de încredere? În primul rând, aceasta trebuie să aibă o ofertă cât mai versatilă.

Din momentul în care România a aderat la Uniunea Europeană, coincidență sau nu, chiar anul în care a apărut Volsped, frontierele s-au deschis, iar un transport rutier din Olanda sau Germania a devenit aproape la fel de natural și ușor realizabil precum unul de la Baia Mare la București.

Cu alte cuvinte, o astfel de companie trebuie să "acopere" întreaga hartă a Europei, din Scandinavia până în Italia și din Spania până în Țările Baltice.

În al doilea rând, o astfel de firmă de transport marfă trebuie să dețină un parc auto complex, care să se plieze pe orice nevoie a clienților, în funcție de bugetul acestora și de tipul de marfă transportată.

Astfel, Volsped vă pune la dispoziție dube cu sarcina utilă de 1,5 tone, camioane (de la 3,5 tone la 23 de tone), cisterne și basculante, iar transportul se va realiza în regim de grupaj, camion complet sau expres.

Tot la capitolul versatilitate, intră și tipul de produse cu care lucrează o companie de transport marfă.

Firma sus-numită realizează atât transport de marfă generală, care nu necesită condiții speciale și nu este supusă unor reglementări distincte, cât și transporturi specializate: frigorifice, ADR (de bunuri periculoase), de autoturisme și alte vehicule, agabaritice, de mobilă, de materiale textile, de cereale și semințe oleaginoase etc.

Fiecare dintre acestea din urmă are particularitățile sale, atât de securitate, cât și legale, pe care Volsped le cunoaște în amănunt.

Nu în ultimul rând, o companie profesionistă vă va permite să urmăriți întregul traseu, prin intermediul monitorizării GPS 24/7.

Astfel, veți ști întotdeauna unde se află bunurile dumneavoastră și cât mai durează până ajung la destinație.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult