Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Clinici de FIV din România – Sprijin total pentru viitorii părinți și răspunsuri despre nașterea în siguranță

Una dintre clinicile cunoscute în România pentru sprijinirea viitorilor părinți în procesul de fertilizare in vitro (FIV) este Embryos din București. Această clinică este renumită în România, specializată în tratamente de fertilitate, ce includ și FIV.

Debutul sarcinii este un proces natural, care este însoțit de o serie de pași succesivi, însă nu toate cuplurile pot avea copii. Dacă la un cuplu, cu act sexual regulat fără utilizarea contracepției, sarcina nu are loc în decurs de 12 luni, atunci acesta ar trebui să contacteze clinica de FIV și ginecologie Embryos. Aceasta are medici și embriologi specializați în tratamentul infertilității, dar și echipamente de ultimă generație în laboratorul de embriologie și în sălile de intervenție.

O astfel de situație poate arăta prezența infertilității la unul dintre parteneri. Medicii consideră infertilitatea ca fiind o problemă gravă, care poate priva cuplurile de oportunitatea de a deveni părinți. În ziua de azi însă, medicina modernă a avansat foarte mult și există modalități de a elimina această problemă.

O soluție optimă este procedura de fertilizare in vitro (FIV) care se face la clinica de fertilitate și ginecologie Embryos. Indiferent în ce condiții are loc sarcina – cu ajutorul FIV sau în mod natural – medicii spun că procesul de dezvoltare a viitorului făt este la fel.

Costul exact al fertilizării in vitro la această clinică depinde de: alegerea protocolului FIV, tipul procedurilor, medicamentele prescrise, etc. FIV se realizează în mai multe etape, care sunt destul de complexe și costisitoare. Prețul FIV este determinat după diagnosticare și pregătirea unui plan de tratament, se ține cont desigur de toate procedurile și serviciile care vor fi aplicate.

Pentru ca FIV să aibă succes, la clinica Embryos se pun în practică metode standard pentru stimularea ovariană. Acestea sunt recomandate în cazul cuplurilor care au probleme de infertilitate. Un motiv pentru care o femeie nu poate avea o sarcină este lipsa ovulației regulate, asta înseamnă că ovarele nu eliberează în fiecare lună câte un ovocit. Problema este destul de frecventă în ultimii ani, ea apare la 25% dintre femeile care nu pot rămâne însărcinate cu ușurință.

Medicii specialiști folosesc de obicei anumite terapii cu medicamente pentru stimularea ovariană, necesară în scopul ca 2-3 ovocite să se maturizeze și să fie eliberate la timp. Prin stimularea ovariană se îmbunătățesc rezultatele tehnicilor de reproducere umană asistată medical.

Tratamentul de stimulare ovariană cuprinde:

· Etapa de stimulare a dezvoltării foliculilor ovarieni, prin administrarea de gonadotropine;

· Etapa de prevenire a creșterii premature a hormonului luteinizant (LH) care normalizează eliberarea ovocitelor din foliculi, acestea vor ajunge în trompele uterine;

· Etapa de administrare de gonadotropină corionică umana (HCG) pentru stimularea fazelor de maturare a ovocitelor.

Embryos este una dintre cele mai cunoscute clinici de fertilitate de luat în considerare în România, care oferă facilități precum servicii de crioprezervare și stocare:

· Vitrificare embrioni și ovocite;

· Crioprezeravare spermă și țesut testicular;

· Stocare anuală de embrioni, ovocite, spermă;

· Țesut testicular crioprezervat;

· Decongelare ovocite, embrioni și țesut testicular.

Această clinică poate fi cu siguranță o destinație preferată a cuplurilor care doresc să aibă un copil, mai ales că prețurile FIV la ea sunt mai mici decât la clinicile de fertilitate și ginecologie din străinătate. Toate procedurile de reproducere asistată de fertilitate (precum FIV, ICSI, crioprezervarea, medicamentele pentru fertilitate și altele) pot fi realizate la un cost mai accesibil decât la clinicile din alte țări ale lumii.

FIV funcționează fără probleme la clinica Embryos și nașterea este în siguranță. Visele multor cupluri fără copii sunt îndeplinite aici, acestea reușesc cu FIV să aibă bebeluși sănătoși. Clinica are o echipă dedicată de medici specialiști în fertilitate, cu o experiență de peste 10 ani. Ea oferă și inseminare artificială (care tratează infertilitatea prin introducerea spermei în uter), cu rate mari de succes. La clinică se pot face și consultații online, respectiv consultații inițiale de infertilitate, discuții de obstetrică sau despre cazuri ginecologice. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult