Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Cărți ieftine de autori celebri: descoperă anticariatul Printre Cărți!

Iubitorii de literatură care sunt în căutarea unor noi titluri pe care să le introducă în bibliotecile personale au șansa de a achiziționa cărți la prețuri accesibile, de la Printre Cărți.

Printre Cărți este un anticariat de încredere, unde există o mulțime de titluri interesante pentru toate preferințele.

Pe lângă faptul că dispune de o colecție de cărți ieftine, accesibile pentru toți cumpărătorii, acestea aparțin unor autori celebri, care au avut un impact semnificativ asupra literaturii și culturii. În cele ce urmează vor fi prezentate câteva titluri captivante care pot fi găsite în oferta Printre Cărți.

Întunecare, de Cezar Petrescu

Roman de război, „Întunecare”, scris de Cezar Petrescu este o carte publicată între anii 1927-1928 și are statutul de frescă socio-morală a societății românești. În rândurile paginilor sunt surprinse momente profunde de dezamăgire, mentalitate egoistă, criza de identitate a avocatului Radu Comșa, protagonistul, dar și dramele sale existențiale. Cartea se află pe rafturile anticariatului PrintreCarti.ro pentru cine vrea să o descopere și să afle cât de bine a fost elaborată construcția protagonistului, față în față cu un destin crud.

Anna Karenina, de Lev Tolstoi

Romanul a făcut ocolul întregii lumi, fiind și în prezent la fel de apreciat pentru talentul scriitoricesc al lui Lev Tolstoi. Protagonista este chiar Anna Karenina, o femeie fermecătoare, care este măritată cu un bărbat rigid și care își descoperă adevărata iubire. În urma acestei descoperiri, Anna Karenina a luat hotărârea să-și părăsească soțul și copilul, acțiunea tinzând să se complice. Nici această capodoperă care a pătruns în literatura universală nu lipsește de pe rafturile anticariatului Printre Cărți.

Zbor deasupra unui cuib de cuci, de Ken Kesey

„Zbor deasupra unui cuib de cuci” este o carte publicată în 1962, care a avut o influență puternică asupra literaturii americane. Povestea are loc într-o clinică psihiatrică din Oregon și cel care o narează este Chief Bromden, care pretinde că aude gândurile altor persoane, dar și că este mut. Central în poveste este Randle P. McMurphy, un rebel, care a intrat în conflict cu autoritatea și a devenit lider pentru pacienții din jur.

Numele trandafirului, de Umberto Eco

Umberto Eco este un scriitor cu o rezonanță puternică în literatura universală, care a pătruns în inimile multor cititori. Una dintre capodoperele sale, „Numele trandafirului”, se află și în colecția anticariatului Printre Cărți și poate fi citită atât ca roman polițist, cât și ca ficțiune istorică. Acțiunea îl are în centru pe Guglielmo, călugăr franciscan, și pe Adso, însoțitorul său, care au ajuns în Italia în anul 1327. Acolo cei doi trebuie să rezolve o crimă. O carte care ar putea păși pe urmele lui Sherlock Holmes, potrivită pentru pasionații de suspans.

Cine are de gând să-și reînnoiască biblioteca cu noi titluri de cărți fascinante, poate lua în considerare anticariatul Printre Cărți, locul potrivit către care oricine își poate îndrepta atenția pentru că beneficiază de diversitate, prețuri accesibile și servicii ireproșabile. În oferta sa există cărți din toate domeniile - literatură clasică, ficțiune contemporană, istorie, știință, filosofie si multe alte domenii, oferind astfel o resursă valoroasă pentru toți iubitorii de cărți.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult