Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Blugi negri pentru femei - cu ce tipuri ar trebui să porți

Clasicii blugi negri, potriviți atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pot completa cele mai la modă ținute.

Aceștia se potrivesc și pentru ținutele casual, și pentru cele mai elegante și pot fi purtați și în sezonul cald, și în cel rece în diverse combinații. Alegerea topului preferat, precum și alegerea pantofilor potriviți pot completa, alături de o pereche de blugi negri, ținuta perfectă.

Blugi negri cu topuri albe pentru un contrast perfect

Contrastul perfect pe care îl fac pantalonii negri cu topurile albe nu poate fi egalat de nimic în ceea ce privește ținutele de orice fel, casual sau elegante. O pereche de blugi dama negri pe modivo.ro poate fi purtată cu un tricou polo alb pentru o ținută casual perfectă sau cu o cămașă albă pentru o ținută elegantă potrivită pentru birou. Topul alb impecabil poate fi înlocuit și cu unul alb cu diverse detalii colorate sau cu un top cu dungi albe și negre.

De la piele la lână, toate materialele pot fi asortate la blugii negri

Jachetele negre de piele completează perfect ținuta în care vedeta este o pereche de blugi negri. Este, de fapt, cea mai bună alegere pe care o poți face pentru zilele mai răcoroase, atât pentru ținute casual, cât și pentru ținute mai elegante, însă nu este pielea naturală singurul material pe care îl poți asorta perfect la o pereche de blugi negri. Versatilitatea lor este dată mai ales de faptul că pot fi purtați alături de aproape orice alt material. Ținuta perfectă este dată și de o pereche de blugi negri și un hanorac din polar sau o haină de lână, dar și de o pereche de blugi negri și o cămașă din mătase sau un top colorat din bumbac.

Ce pantofi și ce accesorii potrivite poți alege pentru blugii negri?

Cu o pereche de blugi negri poți obține ținuta perfectă, fie că este vorba despre o ținută casual, fie că este vorba despre o ținută mai elegantă. Și nu numai topul este important atunci când vine vorba de asortarea cu o pereche de blugi negri, ci și pantofii, respectiv accesoriile alese. Poți alege să porți o pereche de blugi negri alături de un tricou alb sau colorat, simplu sau cu motive florale, ținută pe care o poți completa cu o pereche de sneakers cu un design minimalist sau extravagant. De asemenea, o pereche de blugi negri asortată cu o cămașă elegantă și un sacou poate fi completată de o pereche de pantofi cu tocuri înalte pentru o ținută office de excepție. Și pentru ca ținuta să fie una completă, poți alege una dintre gențile sau poșetele pe care le poți găsi pe https://modivo.ro/c/femei/genti-si-posete/posete/shopper. Poți alege genți și poșete de dimensiuni mai mari sau mai mici, negre, maro sau în culori extravagante, cu un design minimalist sau cu detalii deosebite, din piele sau din material textil. Oricare dintre aceste alegeri este potrivită pentru o pereche de pantaloni negri pentru o ținută completă și deosebită.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult