Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Anglia sau Germania? Unde vrei să ajungi în cele mai bune condiții?

Călătoriile către Germania sau Anglia, destinaţii foarte populare, apreciate de mulţi dintre românii, au fost adevărate provocări, în anul ce a trecut.

 

Numeroasele restricții impuse de autoritățile Europene în contextul pandemiei de Covid, au făcut ca orice călătorie realizată în interes de serviciu, în interes personal sau în scop de relaxare către cele două destinaţii să fie greu de realizat. Nu şi când ai alături parteneri experimentați. Cu ajutor din partea unei companii care furnizează servicii de transport internațional de persoane, călătoriile imposibile devin realizabile, ba mai mult confortabile, sigure chiar plăcute.

Transport Romania-Germania - siguranță, rapiditate, confort

EuroTrans este una dintre companiile de transport persoane cu experiența care a reuşit să îşi adapteze serviciile la condițiile de pandemie, astfel fiecare pasager ajunge în deplină siguranţă și la timp la destinaţie.

Trebuie să recunoaştem că avantajele utilizării serviciilor unei firme specializate pe ruta de transport România Germania sunt numeroase. Costurile sunt, fără doar şi poate detalii importante şi nu pot fi trecute cu vederea. Practic prețul unui bilet este mult mai mic decât dacă ai folosi vehiculul personal, trenul sau avionul. Trebuie precizat că în cazul curselor pe ruta România Germania şi retur pasagerii au dreptul să transporte pe lângă bagajul de mână şi un bagaj mare de până la 70 kg, fără costuri suplimentare.

Pentru serviciile de transport sunt utilizate doar autocare mari, dotate cu toate elementele necesare care sporesc confortul, siguranța şi starea de bine pe parcursul cursei. Trebuie precizat că în contextul epidemiei sunt respectate cu strictețe toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirii cu temutul virus. Sunt luate cele mai stricte măsuri de distanțare şi sunt păstrate cele mai riguroase condiții de igienă.

Pasagerii care aleg aceste alternative de transport către Germania se bucura de o călătorie sigură, fără surprize neplăcute. Deoarece operatorul EuroTrans realizează curse zilnice către aceste destinaţii, are informații clare, precise, detaliate cu situația actualizată legată de circulație în condiții de pandemie. Fiecare detaliu este bine cunoscut, de la condițiile de transport pe timp de noapte la restricţiile din landurile în care continuă să fie activă carantina regională.

Transport România Anglia - simplu, fără efort

În UK situația a devenit chiar mai delicată de la 1 ianuarie 2021, odată cu părăsirea blocului comunitar. Starea generată de pandemiei şi Brexitul sunt condiții care complica orice cale de transport România Anglia. Nu şi când vorbim de profesionişti, specializaţi în acest sens. Cu ajutorul unui partener de încredere, nu doar că ajungi la destinaţie, dar primeşti consiliere şi îndrumare şi alte informații legate de condițiile de transport şi acces în UK.

Înafară de un ambient prietenos şi condiții de transport sigure din punct de vedere sanitar, pasagerii companiei au parte de îndrumare cu privire la detaliile de acces în Anglia. Călătoriile sunt sigure şi rapide, pentru că şoferii şi însoțitorii de călătorie sunt bine informați cu privire la restricţiile aflate în vigoare.

De reţinut:

• Serviciile de transport România Germania şi transport România Anglia reprezintă în continuare cele mai sigure şi mai convenabile modalități de transport persoane. • Cu o companie serioasă nu ai parte de surprize neplăcute în contextul pandemiei de Coronavirus • Călătoria este una plăcută, confortabilă, sigură şi autocarul nu este deviat de la ruta principală, deci nu sunt întârzieri neprevăzute. • Şoferii şi însoţitorii de călătorie sunt bine informaţi cu privire la restricţiile de circulație aflate în vigoare e în zonele carantinate.

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult