Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) 6 motive pentru care să investești într-o conservă bună pentru câinele tău

Ai un prieten de companie necuvântător, pentru care cauți cea mai bună alimentație adecvată vârstei sale, dar și rasei din care face parte?

Atunci este important să alegi o conserva caine de calitate, ale cărei ingrediente să vină în întâmpinarea nevoilor animalului. Hrana umedă se află în topul preferințelor câinilor, nefiind vreodată refuzată. Apetisantă și gustoasă, aceasta este ideală pentru câinii de toate vârstele, însă doar cu mențiunea că nu trebuie să reprezinta hrana principală!

Conservă câine, hrana ideală pentru pui și seniori

Datorită texturii pe care o are, hrana umedă este ideală pentru puii de câine, dar și pentru seniorii care nu au o dantură suficient de puternică pentru a mesteca bobițele uscate. Dacă prietenul tău de companie se încadrează într-una din aceste 2 categorii, îi poți oferi cu încredere plicuri sau conserve. Ai grijă, însă, ca acestea să conțină toate ingredientele de care blănosul tău are nevoie pentru a se dezvolta din toate punctele de vedere!

Ai la dispoziție conserve gastro

Dacă la un moment dat, cățelul tău se îmbolnăvește și are probleme la nivelul stomacului, refuzând astfel mâncarea pe care i-o dai în mod normal, e bine să știi că te poți reorienta către conservele gastro. Acestea sunt concepute special pentru a veni în sprijinul animalului, au un gust plăcut și îl ajută să depășească momentul dificil. Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea celei mai bune conserve, nu ezita să ceri sfatul unui medic veterinar de specialitate: el îți va spune care sunt ingredientele pe care să le cauți la hrana umedă gastro.

Conservele au gramaje diferite

De la conservele de tip monoporție, până la cele mai mari, suficient de generoase, pe piață găsești variante diferite ale hranei umede. Optând pentru monoporții, nu va trebui să-ți faci griji în privința cantității de mâncare pe care o oferi câinelui. Citește detaliile de pe ambalaj, pentru a fi sigur!

Alegi dintre mai multe variante de produse

Indiferent dacă animalul tău de companie preferă somonul, vita sau puiul, conservele sunt disponibile cu toate aceste ingrediente. Mai mult, ele sunt completate și de vitamine și minerale provenite din legume atent selecționate, pentru a oferi prietenul tău necuvântător energia de care are nevoie întreaga zi.

Hrana umedă, o recompensă delicioasă

Un alt motiv pentru care este indicat să investești în conserve de carne este acela că poți folosi hrana umedă drept recompensă pentru câinele tău, mai ales atunci când este junior și îl înveți diferite comenzi. Astfel, prietenul tău va învăța că ori de câte ori te ascultă, va fi recompensat, iar în timp își va forma un comportament frumos.

Poți comanda hrana umedă foarte ușor direct de pe Internet

Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a studia toată gama de produse direct pe Internet, fără a mai fi nevoie să te deplasezi în magazinele fizice. Economisești astfel timp și bani, în timp ce găsești conservele potrivite pentru câinele tău, indiferent dacă acesta este pui, junior, adult sau senior. Imediat după ce plasezi comanda pe Internet, o vei primi direct la tine acasă în doar câteva zile lucrătoare!

NovaFood.ro îți este mereu la îndemână atunci când ai nevoie de hrană umedă sau uscată pentru câinele tău! Tot aici găsești și hrană păsări de calitate, dar și hrana umeda pisici. Toate produsele sunt însoțite de scurte și detaliate descrieri, și le poți comanda prin intermediul a doar câteva click-uri! Prietenii tăi necuvântători vor fi, cu siguranță, extrem de încântați!

Date de contact:

Email: office@novafood.ro

Telefon: 0724239215

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult