Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„România, te iubesc!”. „Județe la Stăpân” în Olt, emisiunea integrală din 22 septembrie

Your browser doesn't support HTML5 video.

“Județe la Stăpân” în Olt. Ajungem în miezul Olteniei și facem radiografia unui alt județ al României din care se pleacă masiv, cu tot potențialul: ieșire la Dunăre, terenuri agricole bogate.

Ce-l recomandă în schimb? Un municipiu, Slatina, în care îți distrugi mașina; Corabia, oraș-port cu coloși industriali puși demult pe butuci; Caracalul, care se remarcă prin industria demult apusă, și mai nou printr-o tragedie care a zguduit România și care a arătat cât de incompetente sunt autoritățile când trebuie să salveze vieți.

Oltul e județul în care nepotismul și interesele de partid și de gașcă au construit o caracatiță care îmbină conducători incompetenți, fraudă, risipă și corupție.

Oltul l-a dat pe Nicolae Ceaușescu, ctitor printre ctitori, ”cel mai iubit fiul al poporului”, cel care din simplu cizmar a ajuns conducătorul suprem al României Socialiste. Același județ are astăzi, în politică, urmași de soi, politicieni obișnuiți să își vrăjească electoratul cu multe promisiuni și mai puține realizări.

În video urmăriți emisiunea integrală din 22 septembrie 2019.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult