Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”România, știi bine!”, ep. 51 cu Alex Dima și preotul Damaschin: ”De acolo vine salvarea”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Podcastul ”România, știi bine”, realizat de echipa emisiunii ROMANIA, TE IUBESC!, a ajuns la episodul 51. Alex Dima ne spune povestea adevărată a preotului Dan Damaschin, ”părintele cu 10.000 de copii”.

Podcastul a fost transmis LIVE pe paginile de Facebook Știrile Pro TV și ”România, te iubesc!” , precum și pe conturile de YouTube Știrile Pro TV și ”România, te iubesc!”.

Emisiunea integrală ”România, te iubesc!”, despre acest om deosebit, difuzată în 19 decembrie, poate fi urmărită aici

Este o continuare a poveștii care se cere susținută de cât mai multe inimi largi: povestea preotului Dan Damaschin din Iași, o adevărată instituție de binefacere, de educație, asistență socială - un munte de energie și de fapte bune. 

Preotul Damaschin se ocupă de o grămadă de familii, dar ... cel mai mult îi ajută pe copii.

Citește și
Camelia Dontu
”România, știi bine!”, ep. 49 cu Camelia Donțu. O întâlnire deosebită cu regizorul Stere Gulea

”Slujește educația, ca să spun așa. Noi am tot spus de-a lungul vremii: educația este salvarea și slavă cerului că acolo la Iași și în jurul Iașiului - și când zic Iași mă refer și la județ - pentru că ce face părintele radiază și în județele din jur, părintele asta face, s-a pus în slujba educației. De acolo vine salvarea. Are experiență, a văzut atâtea familii, și nu una, două, trei, ci mii de familii i-au intrat pe mână și a realizat că, nu degeaba, dar cumva e în zadar să dai un ajutor punctual pentru un anumit moment dacă nu te uiți spre viitor. Și atunci, educația este soluția, și tocmai de aceea s-a pus în slujba acestor 10.000 de copii” - spune Alex Dima.

Totul abia începe când te hotărăști să ajuți.

Binele ți se întoarce în propriul zâmbet de la sfârșitul zilei, și din cine știe câte zâmbete sădite micilor și marilor necunoscuți.

Voluntar. Donator. Milostiv. Suntem împreună pentru binele care ne face bine. Pe cât mai mulți.

Un podcast cu bucurie pentru câte dureri poate alina o viață de om. 

Cum puteți ajuta: glasulvietii.ro

Banca Transilvania, Asociația ,,Glasul Vieții” RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei) RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro) RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire) Cod Swift BTRLRO 22 

Toate podcast-urile ”România, știi bine!” pot fi ascultate și descărcate gratuit de pe romaniastiibine.podbean.com

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult