Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pe urmele vestului sălbatic, un reportaj semnat de Cosmin Savu, duminică, la România, te iubesc!

Aparent, bucăți din România au fost, în ultimii 34 de ani, pradă ușoara pentru cei care și-au dorit, cu orice preț, să facă bani. Duminică la Romania, te iubesc! vorbim despre presupuse fapte de corupție, despre trafic de influență și clanuri imobiliare.

O anatomie a unor afaceri situate la limita legii. Cosmin Savu merge Pe urmele Vestului Salbatic și încearcă să descopere modul în care s-a dezvoltat o parte a capitalei.

„București este locul de joacă pentru oameni de afaceri lipsiți uneori de scrupule, legați prin sprijin politic, prin bani și favoruri, în jurul lor gravitează clanuri, triburi care nu văd decât propriul interes în defavoarea cetățenilor. Vorbim despre afaceriști cu un trecut tenebros și cu conexiuni la vârful statului român prin diverși parteneri sau interpuși. Încrengăturile politico-economice sunt dăunătoare societății”, declară Cosmin Savu.

În 2024 Bucureștiul suferă: o infrastructură veche, deficitară, neadecvată modului în care orașul s-a dezvoltat. Un haos imobiliar în care, aparent, cei care au avut de câștigat au fost antreprenorii care au construit doar pentru profit.

Duminică, de la 18:00, putem urmări Pe urmele Vestului Salbatic, o investigație jurnalistică care pune lupa pe afacerile discrete ale unor grupuri de interse influente în București. Emisiunea România, te iubesc! poate fi urmărită și online, pe VOYO

Citește și
RTI
„România, te iubesc!”. Emisiunea integrală din 3 aprilie 2022

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult