Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ținute demne de podium, create de elevi din Alba din materiale reciclabile. „Trebuie să salvăm planeta”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Din gunoaie au reușit să creeze ținute demne de podium. Este reușita mai multor liceeni din Alba, care s-au întrecut în creații vestimentare colorate și inedite.

În spatele ținutelor colorate stau săptămâni întregi de muncă și o materie primă aparte. Vorbim despre saci, lână, capace, sârme, servețele și hârtie, dar și deșeuri electrice. În competitie au intrat 15 echipe de liceeni din Alba. Dora, elevă: „Am încercat să folosim lâna care este unul dintre cele mai reciclabile materiale. Planeta devine din ce în ce mai poluată, trebuie să salvăm planeta." Sara, elevă: „Pentru această rochie am folosit pentru partea de sus mușchi, licheni, brad și în partea de jos conuri." Creațiile nu au luat naștere la întâmplare. Ionela, elevă: „Ne plac foarte mult zânele și vrem să reprezentăm anotimpurile.”

Reporter: Ce materiale ați folosit?

Ionela, elevă: „Plastic, carton, hârtie, chestii reciclabile." Andreea, elevă: „Eu reprezint primăvara și am folosit carton, hârtie creponată, ghirlande cu flori, farfurii de carton.”

Reporter: Ce a fost cel mai greu?

Citește și
petrecere copii
Câți bani trebuie să scoată din buzunar părinții pentru banchetele copiilor. Dorian Popa a cântat pentru elevi de clasa a 4-a

Andreea, elevă: „Să facem aripile și rochia." Teodora, elevă: „Reprezint medusa, zeița șerpilor. Am folosit sarmă, carton, plastic cu bule, toate reciclabile." Iar efortul depus le-a fost răsplătit cu multe aplauze și laude. Elevă: „Mi s-a părut foarte frumos, adică toate costumele au fost foarte frumoase și foarte bine lucrate." Elevă: „A fost echipa care a avut mult mușchi, multe crengi, aia a fost super faină.” Evenimentul a avut ca scop încurajarea reciclării.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult