Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Galați a trântit o femeie de 77 de ani la pământ și i-a furat poșeta. Hoțul este de negăsit de peste trei luni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Galați caută un hoț și cer sprijinul populației pentru a-l identifica. Este vorba despre un bărbat care, în urmă cu trei luni și jumătate, i-a furat poșeta, pe un bulevard intens circulat, unei femei de 77 de ani.  

Victima a fost trântită la pământ și nu a putut să dea prea multe date despre cel care o atacase.

Polițiștii au obținut imagini de la o cameră de supraveghere și au văzut cine i-a furat femeii poșeta, dar individul nu a fost identificat până acum.

Se vede cum un bărbat în pantaloni scurți și tricou, care poartă un obiect sub brațul stâng, traversează strada în fugă.

Cu ajutorul acestor imagini, însă, polițiștii nu au reușit să înainteze prea mult în anchetă. Nimeni nu îl cunoaște pe acest individ. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21:30, pe 27 septembrie, și de atunci hoțul nu a fost identificat.

Femeia a declarat la poliție că avea în poșetă 500 de lei și alte bunuri. Ea a fost bruscată și trântită la pământ, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și
apple face id
Cum a reușit un hoț să fure sute de iPhone-uri. Și-a lăsat victimele fără bani după ce le-a accesat aplicațiile bancare

Cine îl recunoaște pe acest bărbat este rugat să sune la 112 sau să anunțe prin orice alte mijloace cea mai apropiată secție de poliție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult