Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tudorel Toader a primit la ministerul Justiției avizul CSM în cazul Adinei Florea

Avizul secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, privind desemnarea Adinei Florea pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție, a ajuns joi la Ministerul Justiției.

„Avizul va fi analizat în cursul zilei de luni, apoi se va decide referitor la procedura aflată în derulare", a precizat Tudorel Toader pe Facebook.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, luni, propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de numire a Adinei Florea ca procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

„În şedinţa din data de 8 octombrie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu majoritate, a avizat negativ propunerea ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa", precizează CSM, într-un comunicat transmis Agerpres.

Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru ocuparea funcţiei de procuror şef al DNA, a susţinut luni interviul în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Citește și
Adina Florea
CSM, aviz negativ în cazul Adinei Florea. Propunerea lui Toader pentru șefia DNA, huiduită de protestatari după audiere

Funcţia de procuror şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult