Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr din Brașov condamnat la peste 11 ani de închisoare pentru că și-a ucis tatăl abuziv. Băiatul sărise să-și apere sora

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 24 de ani din Brașov a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare pentru că și-a ucis tatăl, apoi i-a aruncat trupul într-o râpă din județul Argeș.  

Cercetările în acest caz au început anul trecut în decembrie, când o mână a victimei a fost găsită pe raza localității Dragoslavele.

Tânărul a recunoscut în fața instanței fără ezitare că și-a ucis tatăl și a descris scene care nu pot fi redate.

A povestit că nu avea o relație bună cu părintele său, pentru că acesta era o fire violentă, îi lovea și amenința frecvent pe membrii familiei sale. De altfel, bărbatul ucis a fost condamnat în 2015 pentru tentativă de omor asupra soției.

Din cadavrul bărbatului a fost recuperată decât mâna dreaptă

În seara crimei, victima băuse și a încercat să o sune pe fiica lui mai mică, minoră, tot pentru a o amenința. Tânărul a sărit în apărarea surorii și s-a certat cu tatăl. Cuprins de furie, l-a ucis. Apoi, ajutat de un cunoscut, a scăpat de cadavru.

Citește și
ioan crisan
Proba ADN care a dus la depistarea suspecților în cazul Ioan Crișan. Ce s-a întâmplat între el și fiica lui înainte de crimă

Din rămășițele bărbatului nu a mai fost găsită decât mâna dreaptă, și aceea sfâșiată de animale. Amprentele au ajutat însă la identificarea victimei, care se afla în baza de date a poliției, având în vedere antecedentele sale.

La stabilirea pedepsei, judecătorii au ținut seama de faptul că inculpatul și-a recunoscut fapta și că trăise sub teroarea părintelui violent. Sentința poate fi atacată la Curtea de Apel.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult