Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românul care a evadat de sub ochii polițiștilor din Austria a fost prins. Cum a fost găsit după doi ani de căutări

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un român de 29 de ani, care în urmă cu doi ani a evadat de sub ochii polițiștilor din Austria, a fost prins, miercuri, în județul Cluj.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, de loc din Sighetu Marmației, era dat dispărut la nivel internațional. A fost depistat de polițiști în comuna Florești, după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că acesta se află în zonă.

Povestea lui a început în anul 2020, când autoritățile austriece l-au arestat pentru infracțiuni asupra proprietății în Germania și urma să fie trimis în România, unde avea de ispășit și o pedeapsă de patru ani și șase luni închisoare pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Deși în Austria se afla în spatele gratiilor, omul a solicitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. De acolo, a reușit să păcălească vigilența paznicilor și s-a furișat afară, unde îl așteptu doi complici cu o mașină. Totul s-a petrecut rapid și nimeni nu a mai reușit de atunci să îi dea de urmă, până acum.

Miercuri, tânărul a fost dus în Penitenciarul Gherla.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult