Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Planurile lui Mazăre în închisoare: nuntă cu iubita lui și să se facă mecanic auto

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, este nerăbdător să se însoare, de ziua lui, pe 5 iulie, și să iasa la muncă.

Vineri, a primit vizita mamei sale, care l-a îmbărbătat și a vorbit despre modul în care Mazăre își petrece timpul în spatele gratiilor.

El a aflat de curând că va trebui sa execute cei 9 ani de închisoare în regim închis.

Ovidiu Oanță, corespondent ȘtirileProTV: ”Fostului primar al Constanței, condamnat la 9 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje de la Constanța, nu-i e câtuși de puțin ușor.

O recunoaște chiar mama sa, care i-a adus vineri mâncare, așa cum au făcut-o zilele trecute frații fostului edil. Tot ea a fost cea care a povestit că sunt momente grele pentru Radu Mazăre, care profită de cele câteva drepturi pe care le are.

Citește și
Radu Mazare
Radu Mazăre rămâne la Rahova. Va executa pedeapsa în regim închis

În închisoare, Radu Mazăre se plimbă prin curte și citește. Fostul edil vrea să muncească, deoarece la 2 zile muncite, câștigă o zi de libertate. El și-ar dori să lucreze la un service auto.

Lui Radu Mazăre îi stă capul și la însurătoare. Își dorește chiar să facă nunta cu iubita lui, pe care a avut-o alături în Madagascar până la momentul extrădării, chiar pe 5 iulie, atunci când își serbează ziua de naștere. Râmâne de văzut dacă administrația închisoarii va accepta această cerere”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult