Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lovitură pentru DNA. Dosarul foștilor primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău, restituit procurorilor

Dosarul în care foștii primari ai Constanței Radu Mazăre și Decebal Făgădău erau acuzați că au autorizat ilegal ridicarea unui imobil de lux pe plaja din Mamaia a fost restituit de instanță procurorilor DNA.

Curtea de Apel Constanța a decis miercuri ca dosarul în care foștii primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău au fost trimiși în judecată de DNA pentru abuz în serviciu să se întoarcă la DNA, scrie Replica de Constanța. Hotărârea instanței este definitivă.

Instanța a constatat nulitatea absolută a actelor efectuate după data extrădării efective a lui Mazăre Radu Ștefan, în baza Mandatului de Arestare Preventivă nr. 1/10.01.2018, inclusiv a rechizitoriului nr. 168/P2017 din 19.10.2020 emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcţia Naţională Anticorupție – ST Constanța.

Potrivit DNA, Radu Mazăre și Decebal Făgădu, alături de alți 4 funcționari din primărie, ar fi reautorizat ilegal, în 2013, construirea unui imobil de lux deja ridicat în proporție de 95% pe plaja din Mamaia, pentru care anterior, autorizația de construire inițială fusese anulată definitiv și irevocabil de instanța civilă.

 

Citește și
Primăria Constanța a deschis proces pentru recuperarea a 20 de milioane de euro de la Radu Mazăre și alți condamnați
Primăria Constanța a deschis proces pentru recuperarea a 20 de milioane de euro de la Radu Mazăre și alți condamnați

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult