Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jaf de proporții în județul Gorj. Hoții au furat jumătate de milion de lei din casa unui medic de familie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Hoții au intrat în casa unui medic de familie de unde au furat nu mai puțin de jumătate de milion de lei.

Doctorul ținea banii acasă pentru că intenționa să-și cumpere o locuință nouă. Spargerea a avut loc când medicul era de gardă și, se pare, hoții au căutat „comoara” la pont.

Banii se aflau într-un seif pe care hoții l-au găsit până la urmă, după ce au spart un perete. Casa medicului avea camere de supraveghere, dar acestea nu stocau imaginile.

Nicolae Brânzan, medic de familie, păgubit: Aveam câinele ăsta, nu intra nimeni. Reporter: Și când ați venit, câinele cum era? Nicolae Brânzan: Parca era drogat, nu zicea nimic, au intrat toți polițiștii, nu a zis la nimeni nimic.

Medicul spune că nu știa nimeni ce sume de bani avea în casă, așa că există bănuială că a fost urmărit.

Citește și
hoti
Metodele inedite prin care doi hoți au furat bani de la o vânzătoare. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere

Nicolae Brânzan, medic de familie, păgubit: „Eu eram cu ochii pe ei, de aia nu am plecat nici în concedii. Mă orientasem spre o casă și era mare investiția și nu voiam să mai țin banii în casă, dar uite că s-a întâmplat”.

Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: „Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat pe raza orașului Tismana, pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală”.

Deocamdată, însă, făptașii sunt în libertate. În paralel, autoritățile locale au decis să monteze mai multe camere de supraveghere pe străzi, care să surprindă astfel de incidente.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult