Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Inspectori ANPC, în vizorul DNA. Procurorii îi acuză că luau șpagă de la patroni pentru a ignora neregulile din magazine

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai mulți inspectori de la Protecția Consumatorului sunt bănuiți de procurorii DNA că ar fi luat mită de la diferiți patroni de magazine că să închidă ochii la nereguli. Anchetatorii au făcut mai multe percheziții în București, Giurgiu și Ilfov.  

Au avut loc patru percheziții. Trei ar fi fost desfășurate acasă la domiciliul inspectorilor ANPC. O altă percheziție ar fi avut loc la sediul instituției care i-a angajat.

Procurorii și polițiștii de la DGA au căutat diferite probe, documente, dar și bani sau diferite produse pe care inspectorii le-ar fi primit drept mită, astfel încât să nu îi amendeze pe diferiții agenți economici prinși cu nereguli.

În urma acestor percheziții, trei persoane până acum au fost aduse, la sediul DNA. Probabil li se aduc la cunoștință acuzațiile, urmând mai apoi ca aceștia să dea declarații sau să se prevaleze de dreptul lor la tăcere, iar mai apoi procurorii vor decide dacă îi rețin sau dacă îi cercetează în libertate pentru infracțiuni de luare de mită. Potrivit unui comunicat al DNA, acestea s-ar fi petrecut atât anul trecut, dar și anul acesta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult