Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Indivizii care au luat parte la o răfuială cu arme de foc în parcarea unui supermarket din Ilfov, trimiși în judecată

Cei trei indivizi care au luat parte în ianuarie la o răfuială cu arme de foc în parcarea unui supermarket din Ilfov au fost trimiși în judecată.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cei trei suspecţi sunt cercetaţi în acest caz pentru tentativă la infracțiunea de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Astfel, cu premeditare, respectiv după o prealabilă înarmare și pregătire, realizată în intervalul 21:58:12 - 22:12:07, în parcarea unui supermarket, situat pe strada Rezervelor, din comuna Chiajna, cei trei inculpați, înarmați fiind cu două arme de foc letale (armă de foc letală, de tip pușcă cu țeavă lisă și armă de foc letală scurtă, de tip pistol), cu privire la care nu au deținut permis de port și uz de armă, s-au deplasat cu două autovehicule, marca Volkswagen Passat și marca BMW, model seria 5, în parcarea unui complex de pe strada Rezervelor, în fața unui restaurant, unde inculpatul P.C.S. i-a dat inculpatului S.M o armă de foc letală, de tip pușcă cu țeavă lisă, iar acesta a executat un foc către un autovehiculul, în care se aflau patru persoane vătămate, respectiv A.M.E, M.N., S.A.I. și V.I.R, iar inculpatul P.P.O. a executat mai multe trageri cu arma de foc letală scurtă, de tip pistol către persoana vătămată V.I.R., provocându-i acesteia leziuni traumatice, respectiv plagă împușcată transfixiantă gambă dreaptă, ce i-au pus viața în primejdie, necesitând pentru vindecare un număr de 25-30 (douăzeci și cinci-treizeci) zile de îngrijiri medicale, precum și către persoana vătămată S.A.I., provocându-i acesteia o leziunea traumatică ce a necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale, nepunându-i viața în primejdie”, susțin procurorii.

În seara zilei de 15 ianuarie, în timp se aflau în parcarea aceluiași complex comercial, în fața unui restaurant, cei trei indivizi înarmați au agresat ați doi bărbați.

Cei opt martori oculari audiați în cursul urmăririi penale au dat declarații mincinoase.

Citește și
poliția bruxelles
Împușcături în Bruxelles. Cel puțin o persoană a fost ucisă. De la ce a pornit totul

„Au dat declarații mincinoase, susținând următoarele: nu au văzut nicio persoană înarmată, respectiv pe inculpații P.P.O., S.M. și P.C.S.; nu au cunoscut de unde a provenit zgomotul produs de armele de foc folosite de inculpații P.P.S. și S.M.; nu au văzut ca inculpații P.P.O. și S.M. să fi executat focuri de armă către persoanele vătămate A.M. E. M.N., S.A.I. și V.I.R.; nu au văzut vreo persoană care să fi suferit vreo leziune în urma executării focurilor cu armele letale, respectiv pe persoana vătămată V.I.R.; inculpatul P.P.O. nu a fost înarmat”, au mai precizat procurorii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult