Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie din Botoșani dată în judecată de amanta soțului, după ce a luat-o la bătaie

O femeie din Botoșani, care a vrut să-și apere cu orice preț căsnicia, a ajuns la proces cu amanta soțului, pe care a bătut-o pe până a băgat-o în spital.

După un an și jumătate de procese, soția înșelată, D.M., a fost condamnată la şase luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, femeia urmând să fie supusă unui termen de supraveghere de doi ani, relatează Monitorul de Botoșani.

De asemenea, femeia a fost obligată să-i plătească amantei soţului daune morale de 2.500 de lei, precum şi toate cheltuielile pentru serviciile medicale.

Decizia a fost pronunţată săptămâna aceasta, de Curtea de Apel Suceava, fiind definitivă.

Conflictul violent dintre cele două rivale a avut loc în februarie 2016, la câteva zile după sărbătoarea Sfântului Valentin. Atunci, D.M. i-a prins pe cei doi împreună. 

Dornică de răzbunare, femeia înșelată și-a luat la bătaie rivala pe stradă. Aceasta a ajuns la spital cu un picior rupt și a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, aceasta a făcut plângere, iar acum a fost anunțată decizia definitivă. Potrivit sursei citate, între timp, cei doi soți au divorțat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult