Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elena Udrea şi Dorin Cocoş, executați silit de ANAF. Se vinde o parte din hotelul pe care îl au împreună. Cât valorează

ANAF vinde o cotă de un sfert din hotelul ce aparține Elenei Udrea și încă o cotă de un sfert din hotel, care aparține lui Dorin Cocoş.  

Fiscul a scos la licitație jumătate din Euro Hotels Griviţa, situat în apropierea Gării de Nord, preţul fiind de 16,85 milioane de lei (inclusiv TVA).

Cota ce aparține Elenei Udrea valorează 8,42 milioane lei (preţ ce include TVA), iar cea care îi aparține fostului ei soț valorează aceași sumă de bani, conform Profit.ro.

Vânzarea bunurilor are loc în cadrul unor dosare investigate de DNA, fiind grevate de mai multe acte şi ordonanţe emise de Curtea de Apel Bucureşti, Tribunalul Bucureşti, Parchetul de pe lângă ICCJ DNA, ANAF şi DGITL Sector 1.

Euro Hotel Griviţa a fost construit în 1905 şi redeschis în 2014 după o renovare completă. Hotelul se află la mică distanţă de Gara de Nord. O noapte de cazare costă 375 de lei.

Citește și
elena udrea
Elena Udrea, despre cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi

Fiscul a scos până acum la licitaţie mai multe bunuri, aparţinând Elenei Udrea, în special terenuri. De asemenea, ANAF vinde şi câteva proprietăţi ale lui Dorin Cocoş.

Licitaţiile au loc pe 3 iulie. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult