Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două femei din Mioveni, suspectate că ar fi luat credite de 1.700.000 de lei, prin adeverințe false de angajare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două femei din Mioveni sunt suspectate că ar fi luat credite de 1.700.000 de lei, pe numele unor sărmani, folosind adeverințe false de angajare.

Cu paguba s-a ales o casă de ajutor reciproc din Pitești. Polițiștii cred că suspectele aveau un complice chiar în interiorul instituției.

Suspectele aveau o firmă de intermediere de credite. Anchetatorii spun că le-ar fi promis mai multor oameni nevoiași că-i vor ajuta să obțină împrumuturi.

Au luat actele lor de identitate și au cerut credite în numele lor, dar au păstrat grosul banilor. Beneficiarii primeau doar câteva sute de lei. Cum sărmanii nu aveau loc de muncă, cele două ar fi obținut aproape 250 de adeverințe false de angajare pentru ei și giranți. Și aici ar fi fost ajutate de câțiva complici, spun procurorii.

Ancheta a pornit după ce casa de ajutor reciproc care a acordat creditele s-a plâns că beneficiarii nu rambursează împrumuturile. În această dimineață, polițiștii au descins la domiciliile suspecților și la firmele implicate în dosar. 16 persoane au fost duse la audieri.

Citește și
santaj
Cetățean străin, șantajat de o femeie din Cluj cu poze compromițătoare. Suma uriașă pe care i-a cerut-o bărbatului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult