Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristian Boureanu ar putea să ajungă la închisoare în urma scandalului cu polițiștii rutieri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul deputat democrat-liberal Cristian Boureanu stă ca pe ace. Procurorii insistă ca el să ajungă în spatele gratiilor, după scandalul monstru în care a fost implicat în urmă cu un şi jumătate.

Scandalul i-a avut drept protagoniști și pe doi subofițeri de la brigada Poliției Rutiere. 

Curtea de Apel București este instanța care va decide definitiv soarta lui Cristian Boureanu, după ce, în iunie, Judecătoria sectorului 1 l-a găsit vinovat de ultraj și l-a condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare. Riscul de a ajunge în spatele gratiilor este unul mic, însă procurorii au cerut închisoare cu executare.

Cristian Boureanu a explicat din nou în fața instanței cum au decurs lucrurile. În acel incident, Cristian Boureanu a primit un pumn în plină figură și și-a pierdut opt dinți, ulterior fiind reținut, arestat preventiv și apoi plasat sun control judiciar.

Boureanu încearcă să convingă instanța că tot scandalul a fost pus la cale de polițiștii rutieri și că el nu i-ar fi agresat.

Polițiștii, însă, spun că atitudinea lui Boureanu a fost una ostilă și au fost agresați de către acesta. Și polițiștii cer închisoare cu executare pentru fostul deputat. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult