Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crima de la Padina. Cei trei interlopi suspectaţi că au ucis un bărbat într-un hotel au fost plasaţi în arest la domiciliu

Curtea de Apel Ploieşti a decis, luni, scoaterea din arest preventiv a celor trei fraţi, membri ai lumii interlope, inculpaţi în dosarul uciderii unui bărbat într-un hotel din Padina.

Cei trei au fost plasaţi în arest la domiciliu, decizia Curţii de Apel Ploieşti în acest sens fiind definitivă.

„Admite contestaţiile formulate de inculpatii Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi în consecinţă; Desfiinţează în parte încheierea contestată, şi înlocuieşte măsura arestării preventive luată față de inculpații Marin Laurentiu, Marin Louis Justin și Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, este soluţia definitivă pronunţată luni de magistraţii Curţii de Apel Ploieşti, potrivit News.ro.

Cei trei au interdicţia de a lua legătura, direct sau indirect, cu martorii din dosarul în care sunt cercetaţi.

Fraţii Marin sunt suspectaţi că în noaptea de 10 spre 11 februarie au ucis un bărbat, într-un hotel din Padina, judeţul Dâmboviţa, în timpul unei petreceri. Ei se aflau în arest preventiv din 12 februarie.

Citește și
crima padina
Crima de la Padina. Cei trei interlopi care au ucis un bărbat într-un hotel rămân în arest preventiv

Victima a intrat în conflict cu cei trei interlopi după ce aceştia au făcut referiri la soţia sa, iar el i-a luat femeii apărarea. Bărbatul ucis era un om de afaceri cunoscut în Târgovişte.

Cei trei bărbaţi sunt fiii celei autointitulate ”Vrăjitoarea Sidonia”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult