Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedepse drastice pentru adolescenții-asasini care au ucis un om al străzii, din plictiseală. Condamnări pe repede înainte

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei trei adolescenți din Sibiu, care au ucis în bătaie un om al străzii, doar ca sa-și alunge plictiseala, au fost condamnați după un proces care a durat doar o lună.

Judecătorii au avut în vedere că fapta a fost comisă cu cruzime, dar și că autorii au avut parte de copilării nefericite.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Singurul major dintre asasini, în vârstă de 19 ani, va sta în închisoare 17 ani pentru omor calificat. Ceilalți doi criminali, în vârstă de 14 și 15 ani, la data faptei, în octombrie 2023, vor fi internați într-un centru de detenție pentru o perioadă de 8 ani.

Acuzarea a arătat că adolescenții s-au întânit noaptea și au hotărât să se distreze lovind un om fără adăpost, care dormea pe stradă, în apropierea Gării Mici din Sibiu.

Citește și
Al doilea suspect în cazul uciderii milionarului Kreiner este aproape de extrădare. Marian Cristian Minae, audiat în Irlanda
Al doilea suspect în cazul uciderii milionarului Kreiner este aproape de extrădare. Marian Cristian Minae, audiat în Irlanda

Au folosit pietre și sticle, iar când victima de 71 de ani și-a pierdut cunoștința, au trezit-o pentru a continua cu o nouă repriză de lovituri.

Unul dintre băieți a și filmat bătaia. Bătrânul a fost găsit a doua zi cu oasele capului fracturate și coloana vertebrală frântă. A murit în spital, după o lună de suferință.

Magistrații au stabilit că adolescenții au acționat cu ferocitate, conștienți fiind de deznodământ. Instanța nu a dat pedepsele maxime prevăzute de lege, pentru că a ținut cont de faptul că băieții au fost sinceri și și-au recunoscut faptele dar și că au crescut în medii familiale dificile. Sentința nu este definitivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult