Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cioban din Iași, condamnat la închisoare după ce și-a înjunghiat iubita în zona genitală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un cioban din județul Iași a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce și-a înjunghiat partenera în zona genitală, după ce a făcut o criză de gelozie.

Agresorul, în vârstă de 44 de ani, a contestat decizia, cerând o sentință mai ușoară. Procurorii însă au considerat că ar fi trebuit să primească o pedeapsă mai mare, așa că au atacat și ei în instanță sentința.

Incidentul s-a petrecut într-o gospodărie din localitatea Vânători. Bărbatul de 44 de ani lucra ca cioban în vestul țării, iar femeia, cu care era într-o relație de șapte ani, rămânea acasă, pentru a se îngriji de gospodărie.

Cum s-a petrecut incidentul

În iunie 2019, bărbatul a pornit spre gară, pentru a pleca din nou la lucru, dar s-a întors din drum, după ce a primit un apel de pe un număr necunoscut, în care i s-ar fi spus că iubita sa îl înșeală cu alți bărbați.

Furios, bărbatul s-a întors acasă, însă nu a găsit-o pe femeie, care se afla atunci la o vecină pe care o îngrijea. Lipsa femeii a întărit însă bănuielile bărbatului, care a avut un atac de furie în momentul în care s-a întors. În timpul certei, individul s-a năpustit asupra ei și a înjunghiat-o cu un cuțit în zona genitală.

În cele din urmă, femeia a reuşit să fugă la o vecină și a cerut ajutor. Rana nu a fost gravă, astfel că femeia a scăpat cu viață. Agresorul s-a ales cu patru ani de închisoare pentru tentativă de omor, însă a cerut o pedeapsă mai ușoară în instanță.

Pe de altă parte, procurorii au atacat și ei sentința și au cerut o pedeapsă mai aspră pentru individ. Judecătorii au respins însă ambele contestații.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult