Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat decedat chemat în judecată și pedepsit cu muncă în folosul comunității, la Slobozia

Un bărbat din Slobozia, decedat în luna aprilie, a fost chemat într-un proces deschis la Judecătoria Slobozia și va fi obligat la muncă în folosul comunității.

Procesul a fost deschis de Primăria Slobozia pentru că bărbatul avea de plătit amenzi de 4.000 de lei, potrivit Independent Online.

Autoritățile locale spun că au anunțat instanța imediat ce au aflat că bărbatul este decedat, însă judecătorii au continuat acţiunea şi au stabilit chiar şi primul termen în proces.

Bărbatul decedat chiar a a fost citat să se prezinte în faţa instanţei.

Oficialii primăriei precizează că bărbatul, Ioan Masca, a fost scos din sistemul electronic al debitorilor la scurt timp după ce au aflat de moartea sa, aşa că nu îşi explică de ce Judecătoria Slobozia a continuat procesul.

"Noi am făcut toate demersurile pentru a-l şterge pe contravenient din sistemul electronic... Practic, el nu mai apare! Cu siguranţă au fost transmise documente şi către instanţă", a declarat un reprezentant al primăriei pentru sursa citată.

Citește și
Scott Dozier
Execuția unui deținut, oprită în ultima clipă. Urma să fie folosită o nouă substanță

Totuşi, Judecătoria Slobozia a înregistrat dosarul privind acest caz la o lună după decesul bărbatului, mai exact pe 14 mai 2018. În aceste condiții, instanța ar putea să stabilească și o sancțiune pentru decedat, care nu poate fi alta decât muncă în folosul comunității.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult