Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat acuzat că a violat-o de 60 de ori pe fetița iubitei, de 8 ani. Scuza lui scandaloasă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Clipe înfiorătoare pentru o copilă de doar 13 ani, din Vatra Dornei. Fata a fost violată în repetate rânduri de tatăl vitreg, încă de când avea vârsta de doar 8 ani, spun anchetatorii.

Victima i-a povestit despre chinul prin care trecea unei prietene mai mari, iar aceasta a mers direct la poliţie.

Anchetatorii spun că fata a fost abuzată constant, de cel puțin 60 de ori, din 2013 şi până la sfârşitul anului trecut de iubitul mamei.

Copila a fost obligată fizic să îndure tot chinul dar de fiecare dată era şi ameninţată să nu spună nimănui tot ce se petrecea. În toţi aceşti ani a trăit aproape zilnic momente cumplite şi a ţinut totul ascuns până când şi-a făcut curaj şi i-a povestit unei prietene. Fata a mers direct la poliţie şi a făcut denunţul.

Bărbatul, recidivist, a fost arestat preventiv pentru viol în formă continuată şi riscă să stea după gratii 15 ai. Acesta şi-a recunoscut fapta, dar a spus că fiica vitregă ar fi fost de acord și chiar își dorea să întreţină relaţii intime. Procurorii au audiat-o şi pe mama copilei, însă aceasta a spus că nu ştia nimic.

Citește și
pastor olandez
Un pastor olandez de 77 de ani și-a violat nepotul. Pedeapsa dată de autoritățile române

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult