Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Udrea a plecat din țară în timp ce e judecată pentru acuzații de corupție. Este internata într-o clinică

Your browser doesn't support HTML5 video.

E internată într-o clinică din Grecia şi se va întoarce săptămâna viitoare, îi liniștește avocatul ei pe cei care speculeaza că ar fi fugit de teama unei condamnări definitive.

Elena Udrea nu are nici o interdicție să se plimbe prin lume şi i-a informat pe judecători cu mult înainte de a pleca la Atena. Spune că și dacă s-ar afla în Costa Rica, ar fi problema ei.

 

Elena Udrea a lipsit săptămâna aceasta de la cel mai recent termen de judecată de la Curtea de Apel, unde este inculpata alături de fiica fostului preşedinte Traian Băsescu pentru suspiciuni de finanţare ilegală a fostului Partid Democrat Liberal.

A informat însă oficial instanţă, spune avocatul fostului ministru al Turismului, chiar înainte de a părăsi România. A scris şi pe Facebook:

Citește și
elena udrea
Elena Udrea, exmatriculată de la Facultatea de Teologie. Explicația decanului

"Am părăsit ţara" de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai "părăsesc" oricând e nevoie. Că plec cu treaba sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. Cine ar fi vrut să se ştie unde sunt zilele acestea, putea afla uşor, nu e niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială".

Potrivit unor informaţii neconfirmate oficial, Elena Udrea ar fi apelat la specialiştii greci pentru o feritilizare în vitro. În ultimele luni a fost acolo de mai multe ori, chiar şi în perioada în care era sub control judiciar, pentru că judecătorii i-au permis să iasă din ţară.

Deşi este judecată în mai multe dosare de corupţie, la Curtea de Apel Bucureşti sau Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, într-unul fiind condamnată în prima instanţă la 6 ani de închisoare, Elena Udrea nu mai are absolut nicio interdicţie să părăsească România. Judecătorii i-au anulat toate restricţiile, aşa că până la o eventuală decizie definitivă de condamnare se poate plimba în lume după bunul său plac.

La sfârşitul lunii trecute declara public la instanţă supremă că nu vrea să fugă de justiţie, aşa cum au făcut alţii.

Avocatul fostului ministru al turismului susţine că Elena Udrea va reveni în ţara săptămâna viitoare şi se va prezenta la toate procesele ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult