Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Jocul săptămânii, o fermă care trebuie îngrijită: Stardew Valley

Your browser doesn't support HTML5 video.

Stardew Valley este o producție ”indie” de care te vei îndrăgosti imediat. Un motiv ar fi că nu se mai fac jocuri ca altădată.

Al doilea: nu te grăbește nimeni să-l termini, ai tot timpul din lume să faci...cam ce vrei prin el.

Povestea e în felul următor. Personajul principal moștenește o fermă într-un sătuc liniștit. Ferma arată jalnic, așa că trebuie să faci curățenie… Da, nici în Stardew Valley nu scapi de asta.

Îți cumperi răsaduri de la supermarket, le pui în grădina, aștepți recolta pe care o vinzi mai departe.

Faci bani, investești în plantații care îți aduc și mai mulți bani, apoi investești și-n tehnologia din fermă. Pot să faci și minerit, să strângi minereuri de fier pentru alte scule, mai performante. Poți să și gătești în joc, să mergi la pescuit și să socializezi prin sat.

Ba chiar poți să te însori dacă-ți găsești sufletul-pereche. Soția te va ajuta apoi la fermă, că na, așa-i în familie. Dar...nu poți să muncești non-stop. Ai nevoie de odihnă, iar pentru asta, personajul trebuie să meargă la somn.

Citește și
God of War 4
iLikeIT. Jocul săptămânii: God of War 4

Așadar, un joc ce te relaxează...punându-te la treabă. Succesul fermei depinde numai de tine.

Stardew Valley este disponibil pe Steam pentru Windows, Linux și Mac OS. Merge și pe Playstation 4, Xbox și Nintendo Switch... la vreo 15 euro. Chilipir! Căci nu are reclame și nici nu trebuie să investești bani reali în el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult