Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Cele mai ciudate gadgeturi de la CES 2018: valiza cu motor şi perna smart

Your browser doesn't support HTML5 video.

La CES 2018, unele companii au venit cu invenţii cel puţin bizare.

CES. Am putea să-i spunem... fără prea multe mustrări de conştiinţă Ciudăţenii Electronics Show. Las Vegas ne-am convins - încă o dată! - că e mare gradina Domnului! Unde aţi mai văzut aşa ceva: troller cu motor.

Posibil ca pentru ediţia din 2035 să zburăm cu aşa ceva spre State. Cel puţin nu o să mai plătim bagaj la cală! Gadgetul are câteva mici probleme, cum ar fi greutatea: cântăreşte gol 5 kilograme

Schimbăm acum registrul. Trecem la un gadget care ne ajută să dormim mai bine. Aceasta pernă imita respiraţia proprietarului. Ştie cântece de leagăn şi programe de meditaţie.

Am găsit şi kitul de supraviețurie la festivaluri. E un funny pack, aşa cum spun cei care l-au inventat. Este o geantă foarte catifelată, cu boxe bluetooth în faţă. Şi asta nu este tot. Are şi un încărcător pentru telefonul mobil. 1800 de miliamperi, în caz că rămâi fără baterie. Evident, poţi să pui şi telefonul în el. iRing, că nu mai poţi să ai telefon fără inel pe spate. O husă în care îţi poţi feri telefoane de ploaie, în caz că mergi la Electric Castle, şi ploua...

Citește și
CES 2018
iLikeIT. Topul noutăților lansate la CES 2018, făcut de George Buhnici

Ne-a mai plăcut şi gadgetul care te ajuta să devii un jucător de golf mai bun. Într-o ţară cu o tradiţie precum a României, e şi păcat să ratezi ocazia. Jucăria măsoară viteza şi unghiul de lovire.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult