Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Aplicații folositoare și gratuite pentru telefoane Android și iOS

Your browser doesn't support HTML5 video.

George Buhnici vine cu ponturi despre aplicații pe care ar fi bine să le aveți pe telefon, pentru că sunt folositoare.

ZEDGE - Fie că vorbim de imagini de fundal sau ringtone-uri, Zedge le are pe toate. Sute de mii de wallpaper-uri și sonerii, cât să va facă telefonul unic.

SNAPSEED - poate să facă orice fotografie mediocră să pară operă de artă. Aplicația celor de la Google este complet gratuită și face o muncă spectaculoasă fără prea mult efort. În aplicația de Android și iPhone aveți filtre sau opțiuni de editare avansată. Un fel de Photoshop în varianta pe mobil.

POCKET - Știu că am mai vorbit despre ea și-n alte ocazii, dar merită menționată încă o dată. Dacă dai peste un articol interesant, pe POCKET îl puteți salva în offline, ca să-l citiți mai ușor pe avion, de exemplu, sau în zonele în care nu aveți net.

Aplicația este disponibilă și pe MACOS/Windows. Pocket funcționează ca plugin de browser, unde va puteți loga cu un cont și parolă.

Citește și
Alin Popescu, George Buhnici
iLikeIT. Ce este GDPR, pachetul de legi care ar trebui să ne apere datele personale

Linkurile rămân salvate pe un cont făcut în prealabil pe Pocket. Articolele salvate sunt sincronizate automat pe toate dispozitivele. Pocket vine și cu recomandări de articole, o dată ce-a învățat obiceiurile

YAZIO - Dacă ești o persoană calculată, atunci s-ar putea să te intereseze această aplicație. Cu ajutorul ei poți să calculezi aportul de calorii.

Introduci în aplicație automat ce ai mâncat și-ți numără caloriile. Așadar, așa poți să ții ușor sub control greutatea corporală.

LUX Meter - Aplicație utilă, cu care poți să măsori cât de puternică este lumina din încăpere sau afară, inclusiv temperatura ei. Rezultatele sunt date în LUX.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult