Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simulare BAC 2022. Proba scrisă la Limba și literatura română a avut loc astăzi. Câți elevi s-au prezentat la nivel național

Your browser doesn't support HTML5 video.

Simulare BAC 2022. Elevii de clasa a XII-a si a XIII-a au susținut, luni, prima proba a simulărilor, la Limba și literatura română.

Viitorii absolvenți de liceu își verifică astfel cunoștințele pentru examenul de Bacalaureat din aceasta vară. Notele nu vor fi trecute în catalog, însă vor fi relevante.

Aproximativ 150.000 de elevi ar fi trebuit să susțină, luni, prima probă a simulării naționale la Limba și literatura română. Vom vedea și câți s-au prezentat, pentru că toate aceste date sunt colectate la Ministerul Educației. Însă, conform unor surse, prezența la simulare ar fi foarte mică la nivel național. Vorbim de școli unde ar fi participat doar 11% dintre elevi, în special la liceele tehnologice și profesionale, iar acest lucru ne arată un interes foarte scăzut al elevilor, dar și al părinților, pentru că și ei sunt responsabili.

Pe de altă parte, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Capitală, din cei 278 de elevi înscriși au participat 267, pentru că 11 sunt acasă din cauza infecției SARS-CoV-2. Toate aceste rezultate vor fi anunțate de Ministerul Educației.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult