Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Proiect antidrog în liceele din Alba. Sute de elevi trag un semnal de alarmă asupra acestui fenomen

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Alba, sute de elevi de la liceele din oraș au participat la o competiție inedită, care trage un semnal de alarmă asupra consumului de droguri.

Tinerii au creat diferite materiale video, iar o echipă l-a adus chiar pe Superman în ajutor. Toate creațiile au fost la final premiate.

Sute de elevi au creat astfel de materiale video prin care atrag atenția asupra consumul de droguri, dar și a bullying-ului, ori violențelor.

Una dintre echipe l-a folosit pe Superman, pentru a susține cauza.

Cristian, elev: „Mesajul nostru a fost de a încuraja copiii din licee și din școli să ducă o viață sănătoasă. Produsul cam în cinci zile a fost finalizat”.

Alina Muntean, profesoară Liceul cu Program Sportiv Alba: „Ideea videoului nostru cu Super-eroi a venit din dorința tuturor de a avea un salvator, mă rog, o siguranță practic”.

Citește și
elevi
Elevi din Iași caută sponsorizări pentru a putea participa la o competiție de robotică din SUA. De ce sumă au nevoie

Toți elevii au fost premiați în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului „Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți”, organizat de polițiștii din Alba.

Ariana Gane, profesor Seminarul Teologic Ortodox: „A fost o alternativă foarte bună la ceea ce se întâmplă în jurul nostru să înțeleagă ce este mai important și ceea ce este mai bine să facă și ce nu este bine să facă”.

Tinerii au ascultat și mărturiile unui fost consumator de droguri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult