Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O școală din Gorj a pus WC-urile pentru elevi unul lângă altul, fără să le separe cu nimic. Bonus: Baia nu are nici ușă

Școala gimnazială din localitatea gorjeană Peștișani a pus WC-urile pentru elevi în aceeași încăpere, unul lângă altul, fără să le separe cu vreun paravan. Mai mult, baia în care au fost amplasate aceste toalete nu are nici ușă.  

Școala gimnazială din comuna gorjeană Peștișani are WC-urile pentru elevi puse unul lângă altul, fără să fie separate cu vreun perete sau paravan, scrie Gorj Online.

Mai mult, baia în care aceste toalete au fost amplasate la comun, în spațiu deschis, nu are nici ușă, astfel încât totul este la vedere din holul școlii.

Foarte interesant- sau neliniștitor, depinde de perspectivă – este faptul că toți cei aflați la conducerea școlii nu au avut nimic împotrivă, din moment ce a trecut deja ceva timp de la începerea anului școlar.

Mai mult, nici aleșii comunității din Primăria Peștișani, pornind de la ultimul consilier local până la primar, nu au considerat a se afla în fața vreunei anomalii.

Citește și
caini
Sute de elevi din Ilfov învață la școală cum să îngrijească animalele și cum să le respecte. „Au fost foarte încântați”

Iar traseul autorităților care au aprobat această bizarerie demnă de legendele specifice Caracalului învecinat se încheie tocmai la vârful județului, întrucât comisia mixtă din care au făcut parte oficiali ai Prefecturii Gorj, precum și din Direcția de Sănătate Publică au verificat această școală și nu au văzut nimic în neregulă aici.

Modernizarea școlii, cu toaletele la comun, a costat 2,8 milioane lei

”Cam așa arată toaletele la școala din Peștișani. Cum ar putea merge copiii să-și facă nevoile fiziologice? Unde este intimitatea lor? Este așa de la începutul anului școlar, adică de trei săptămâni, și nu s-a luat nicio măsură. Nici măcar ușă la toaletă nu au, se vede totul de pe hol”, a semnalat părintele unui elev, pentru sursa citată.

Noul concept de toaletă promovat de edilii din Peștișani face parte din proiectul de modernizare a școlii, care a costat primăria 2,8 milioane de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult