Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O elevă de 10 ani din Iași a fugit de la ultima oră după o ceartă cu colegii. Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă într-o școală din Iași, după ce o fetiță de 10 ani a fugit în timpul ultimei ore de curs.  

Pentru că nu s-a mai întors, forțe impresionante au căutat-o pe eleva de clasa a III-a prin oraș. Au fost emise inclusiv mesaje RO-ALERT.

Spre seară, a fost găsită la marginea Iașiului, într-o viță-de-vie. Înainte să dispară, fetița de 10 ani a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale unității de învățământ.

Conducerea școlii a transmis că eleva ar fi avut o dispută cu colegii pe tema instrumentelor folosite la orele de muzică.

Femeie: „Am înțeles că s-a certat cu un coleg și în timpul orei s-a cerut la baie și a tot plecat, nu a mai venit. Îmi pare rău de acești părinți pentru că și eu am copii. N-aș vrea să mă pun în pielea lor.”

Citește și
elevi
O profesoară arestată pentru o relație sexuală cu un elev de 15 ani a rămas însărcinată cu un altul după ce a fost eliberată

Gardian: „Zice că era un pic stresată.”

Polițiștii au căutat-o pe copilă cu drone, ATV-uri, dar și câini de urmă. Au fost emise inclusiv mai multe mesaje RO-ALERT.

Spre seară, fata a fost găsită teafără la ieșirea din Iași, într-o viță-de-vie. Inspectoratul Școlar a transmis că va face verificări pentru a stabili cum a fost posibil ca eleva plece în timpul orelor, fără ca nimeni să sesizeze dispariția ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult