Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident grav la o școală din Brașov. Patru elevi sunt acuzați că au agresat sexual doi colegi mai mici, de 11 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Patru elevi de la o școală din județul Brașov sunt acuzați de agresiune sexuală asupra a doi colegi mai mici, în vârstă de 11 ani.  

Faptele s-ar fi petrecut în școală, în timpul pauzelor și au fost inspirate de un joc vizionat pe TikTok, spun copiii. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Elevii mai mari i-au împins cu forța pe cei mici în sala lor de clasă, unde i-ar fi atins în locuri nepotrivite, gesturile având o conotație sexuală. Tocmai se sunase de intrare, iar profesorul de serviciu se îndrepta spre cancelarie să-și ia catalogul pentru următoarea oră și nu a observat momentul.

Copiii care au asistat la scenă nu au reclamat nimic, pentru că au considerat totul o joacă prostească. Unul dintre cei agresați, traumatizat, a povestit acasă ce i s-a întâmplat, iar mama lui a anunțat psihologul școlii.

După dezvăluirea întâmplării, în unitatea de învățământ a avut loc o anchetă disciplinară. Elevii găsiți vinovați au fost sancționați cu suspendarea burselor. În plus, profesorii au hotărât să nu mai participe la festivitățile de absolvire a clasei a opta, pentru a evidenția că atitudinea copiilor a fost greșită. Sesizată, și Poliția face cercetări în acest caz. Atât agresorii, cât și victimele vor primi consiliere psihologică.

Citește și
agresor condamnat
Un veteran al războiului din Afganistan, decorat de Traian Băsescu, a fost trimis după gratii. Ar fi abuzat sexual un copil

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult