Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decizie CMBSU: Fără mască de protecție în timpul orelor de educaţie fizică, în interior

Datorită scăderii incidenței în Capitală, CMBSU a decis, luni, ca orele de sport să se facă în săli de sport fără obligativitatea măștii de protecție.

Fiind în continuă scădere, incidența în București a ajuns, luni, la 1,95 cazuri la mia de locuitori și, astfel, CMBSU a decis ca orele de sport să se facă în săli de sport fără obligativitatea măștii de protecție, începând cu 2 decembrie.

„În aplicarea art. 3 alin. (8) din Ordinul comun – Ministerul Educaţiei (nr. 5338/01.10.2021) şi Ministerul Sănătăţii (nr. 2015/01.10.2021) pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările şi completările ulterioare, în municipiul Bucureşti, începând cu data de 02.12.2021, se dispune desfăşurarea orelor de educaţie fizică în săli de sport/spaţii interioare, fără obligativitatea purtării măştii de protecţie”, prevede hotărârea CMBSU.

Orele de educație fizică se puteau desfășurau până acum doar în exterior, dar în localitățile în care rata de infectare este de peste 2 la mie este obligatorie purtarea măștii de protecție la orele de educație fizică și sport în interior.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult