Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Părinții m-au abandonat la naștere și m-au respins din nou ca adult”. Povestea sfâșietoarea a unui tânăr cu o boală rară

Un bărbat născut cu o afecțiune rară care îi afectează dezvoltarea feței a dezvăluit realitatea sfâșietoare prin care trec persoanele cu astfel de probleme, scrie Mirror.co.uk.

Jono Lancaster a povestit cum părinții lui - care l-au abandonat la naștere - l-au respins și pentru a doua oară după ce l-au întâlnit ca adult. Bărbatul de 38 de ani are sindromul Treacher Collins, o afecțiune genetică care afectează oasele și țesuturile feței.

Părinții biologici ai lui Jono l-au abandonat la spitalul unde s-a născut în octombrie 1984, când avea doar 36 de ore, nou-născutul fiind pus în îngrijire socială. Ulterior a fost adoptat de Jean Lancaster, care l-a crescut.

Crescând, Jono și-a urât fața din cauza tratamentului crud pe care l-a primit de la colegii de clasă și de la străini. Dar acum model, autor și vorbitor inspirațional, a învățat să iubească ceea ce îl face unic.

Vorbind despre luptele sale, el descrie modul în care Jean, acum în vârstă de 81 de ani, l-a făcut persoana care este astăzi. Mama singură adoptivă a luat și alți copii cu dizabilități de-a lungul anilor.

„Întotdeauna îmi spunea că nu s-a putut abține să nu zâmbească când m-a văzut prima dată și a simțit o conexiune instantanee când m-a ținut în brațe”, a declarat Jono, din West Yorkshire, pentru Mail Online. El a adăugat că a știut întotdeauna că a fost adoptat.

Dar, atingând vârsta de 20 de ani, Jono spune că este „într-un loc foarte bun în viață” și a început să se gândească în mod natural la părinții săi și, în cele din urmă, a decis să-i găsească și să-i contacteze. După ce a vorbit cu agenția de adopție, care a putut să-i împărtășească înregistrările, a trimis o scrisoare în care era deschis pentru o întâlnire.

„Două săptămâni mai târziu, am primit o scrisoare înapoi în care era scris: În ceea ce privește acest subiect, nu dorim niciun contact și încercările ulterioare vor fi ignorate”, scrisoarea a fost semana de ambii părinți, a spus Jono.

„M-a durut, dar am mers mai departe cu sprijinul pe care l-am avut în jurul meu și mentalitatea pe care o aveam, am continuat o viața plină de iubire”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult