Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Nu pot să respir”. Momentul în care o femeie face o criză într-un avion atunci când polițiștii vor să o aresteze

O femeie a fost arestată după ce a avut o criză într-un avion al companiei Spirit Airlines. Momentul a fost surprins de ceilalți pasageri.

În imaginile publicate pe TikTok și devenite virale, se vede cum mai mulți ofițeri de poliție din Las Vegas încercând să o calmeze pe femeie, în timp ce avionul se pregătea de decolare. Momentan, nu se cunoaște motivul pentru care polițiștii au fost chemați să o aresteze, dar imediat ce mai mulți pasageri au început să o filmeze, femeia a avut un comportament neadecvat.

Deși oamenii legii au încercat să o încătușeze, ea s-a opus și a început să aibă reacții necontrolate, scrie New York Post.

„Pot să ies singură. De ce faci asta... De ce te porți ca și cum aș fi o ticăloasă? Tot ce îmi pasă este libertatea!” – le spunea ea polițiștilor.

Citește și
wizz air
Un avion care zbura din România spre Italia a aterizat de urgență în țară după mai bine de o oră de zbor. Ce s-a întâmplat

Când un ofițer îi spune că este arestată, ea răspunde: „Este în regulă. Am mai fost acolo.”

„Nu pot să respir. De ce îmi atingi piciorul?” – a continuat să țipe pasagera.

După ce imaginile au ajuns în mediul online, utilizatorii au comentat: „Cum a trecut ea de securitatea aeroportului?”, „Este cu adevărat trist. Sper că a găsit ceva ajutor și a consolat-o”.

Compania aeriană nu a putut fi contactată pentru a face precizări în legătură cu acest eveniment.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult